Δεν ξεχνώ: Το 26ο είναι ο στόχος

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Πρόκριση: Ο στόχος της πρόκρισης στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ έχει αισίως επιτευχθεί και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Θρύλου μετά τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλες αυτές οι ιστορικές και ανεπανάληπτες επιτυχίες που έχουν σημειωθεί την τελευταία επταετία, πιθανόν να μην έχουν εκτιμηθεί δεόντως από κάποιους από εμάς. Όπως είπε κάποτε ο Στρατηγός Ιβάν και πρόσφατα ο Πετεβίνος, πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να αντιληφθούμε το μέγεθος αυτών των θριάμβων. Ευτυχώς όμως το DNA μας απαιτεί να βλέπουμε μπροστά και να επιζητούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κριτική: Η γκρίνια του ΑΠΟΕΛίστα είναι ασύλληπτη. Τη μια τα βλέπουμε όλα μαύρα και την άλλη όλα τέλεια. Χάνουμε από την Αστάνα και ξεκινά η κριτική και σε λίγες ώρες αλλάζει το τοπίο με την πρόκριση στους 32. Η κριτική που εξασκείται από διάφορους σχετικούς και άσχετους πρέπει να εκλαμβάνεται φυσικά ως ένας μοχλός πίεσης ώστε να βελτιωθεί η οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση. Όταν όμως αυτή ξεπερνά τα όρια και καταντά εμετική τότε σίγουρα αυτοί που την εκφράζουν, δημόσια μάλιστα, εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και δεν επιδιώκουν το καλό του ΑΠΟΕΛ αλλά τη διάσπαση του!

Ρόστερ: Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ή πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουν ότι το ρόστερ χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Αλλαγές οι οποίες αν γίνουν σωστά και έγκαιρα θα εκτοξεύσουν τη δυναμικότητα της ομάδας μας. Ο Γενάρης είναι κοντά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Κάποιοι παίκτες «φωνάζουν» ότι δεν είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ. Το δείγμα των 20 και βάλε παιχνιδιών τους τελευταίους 5 μήνες, είναι πλέον αρκετό για να παρθούν δραστικές αλλά πάνω απ’ όλα σωστές αποφάσεις.

Καραπατάκης: Είναι πλέον ολοφάνερο το πώς δουλεύει φέτος ο Καραπατάκης για να εξασφαλίζει τις νίκες της ομάδας του και να δημιουργήσει μια σχετική διαφορά όσο πιο γρήγορα μπορεί. Δεν σηκώνει καμία υποτίμηση ο «κύριος» αυτός, είναι επικίνδυνος και τα έργα του μέχρι σήμερα είναι ένα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθήσει.

Σοφοκλέους-Πάμπος: Όσοι υποτίμησαν τους δύο αυτούς «κυρίους» πρέπει ήδη να έχουν αναθεωρήσει. Κάπως έτσι ήταν η κατάσταση και το 2012 και τελικά η αέλ πήρε το πρωτάθλημα. Ο Πάμπος είναι αυθεντία να φτιάχνει καλές ομάδες με φτηνούς μαύρους και ο Σοφοκλέους αππώθηκε ήδη και άρχισε να πετά αλόγιστο χρήμα. Ώσπου περνά ο καιρός και η αέλ είναι κοντά στην κορυφή θα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι.

ομόνοια: Οι κινέζοι δεν είναι άσχημοι φέτος και κάποιους βαθμούς που έχασαν, συμπεριλαμβανομένων των χθεσινών με την αέλ, δεν άξιζαν να τους χάσουν. Έχουν ένα απαράμιλλο πάθος φέτος και αν τους υποτιμήσουμε θα βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Περιττό να τονιστεί ότι μαζί μας θα παίξουν τον υπέρ πάντων αγώνα.

απόλλωνας: Προτεραιότητα έχει όμως ο απόλλωνας. Αυτόν έχει κάτι χρονάκια να τον κερδίσουμε στο ΓΣΠ αλλά πρέπει απόψε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Το παιχνίδι είναι μονόδρομος αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω, δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες απώλειες και ειδικά στο ΓΣΠ. Πολύ δύσκολος αντίπαλος, ειδικά με την κούραση που κουβαλούμε, αλλά πρέπει ο προπονητής και οι παίκτες μας να βγάλουν αυτό το έξτρα πάθος που θα μας δώσει τη νίκη.

Πρωτάθλημα: Η φετινή χρονιά δεν είναι η ίδια όπως τις προηγούμενες στις οποίες το γυρίζαμε τον 2ο γύρο και κατακτούσαμε τα πρωταθλήματα. Φέτος θα παίζουμε Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι και τον Φλεβάρη και θα υπάρχει επιπρόσθετη καταπόνηση. Την τελευταία χρονιά που το κάναμε αυτό, το 2012, χάσαμε το πρωτάθλημα από την αέλ του Πάμπου. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να κερδίσουμε τα συνεχόμενα ντέρμπι και να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Δικό μας κίνητρο είναι πάντα η κορυφή και το πρωτάθλημα!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!