Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

Το ΑΠΟΕΛ συμπληρώνει σήμερα 94 χρόνια παρουσίας και η επέτειος συνάδει με το ότι η ομάδα μας τέθηκε από τον Οκτώβριο εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Αυτό από μόνο του ίσως να μην θεωρείται κάτι που μπορεί να συνδεθεί με τη λαμπρή ιστορία της ομάδας.

Είναι όμως σημαντικό γιατί αποτελεί το επιστέγασμα της τραγικής διαχείρισης που γίνεται εδώ και καιρό από τη διοίκηση Πετρίδη και που καθιστά το μέλλον της ομάδας αμφίβολο.

Έχουμε αναφέρει δεκάδες ή καλύτερα εκατοντάδες φορές ότι ο τρόπος που διοικείται η εταιρεία ΑΠΟΕΛ είναι προβληματικός, αποτυχημένος και μας οδηγεί στην απαξίωση. Το άλλοτε μοναδικό success story της χώρας ζει πλέον την αποκαθήλωση με τρόπο προσβλητικό.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή αλλά αυτό που συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ σχετίζεται με την εγκληματική πλέον ικανότητα του προέδρου να αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Αυτό αποδεικνύουν οι κωμικοτραγικές τοποθετήσεις του τη τελευταία δημόσια παρέμβαση του.

Είναι για αυτό που ένας Μακάρθι δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση.

Στο Δασάκι είδαμε πράγματι τους παίκτες να έχουν διάθεση και να φτιάχνουν ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου μας. Επειδή όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι χτισμένος πάνω σε άμμο κάποια βασικά πράγματα είναι πρακτικά εξαιρετικά δύσκολα. Όπως να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X