Δεύτερη ανάγνωση βαθμολογίας

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζεύοντας 86 ολόκληρους βαθμούς σε 36 παιχνίδια και 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Αυτό μόνο μένει στην ιστορία και τα όσα ακολουθούν είναι για να βγουν κάποια συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Οι 27 νίκες είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αφού χάσαμε βαθμούς μόνο σε 9 αγώνες. Πιο συγκεκριμένα είχαμε 4 ήττες και 5 ισοπαλίες. Οι ήττες ήρθαν 2 από τον Απόλλωνα, μία από την Άεκ και μία από την Ανόρθωση. Οι εντός έδρας νίκες μας ήταν 15, όσες δηλαδή και του δεύτερου Απόλλωνα και εκτός έδρας είχαμε τις 2 περισσότερες από τους Λεμεσιανούς (12 στο σύνολο).

Το ρεκόρ των 92 γκολ που πετύχαμε μας χάρισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα και επισκίασε στο τέλος το πολύ αρνητικό 35άρι που δεχθήκαμε. Ο Απόλλωνας δέχθηκε μόλις 26 γκολ και η Ανόρθωση 29. Από τα 35 τα 10 μας τα έβαλε ο Απόλλωνας έστω και αν στο τέλος δεν πήρε τίποτα.

Ένα άλλο στατιστικό που εντυπωσιάζει είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ φέτος κατάφερε να βάλει από μηδέν μέχρι 8 γκολ με όλους τους ενδιάμεσους αριθμούς σε διαφορετικά παιχνίδια… 8 της Δόξας, 7 του Εθνικού, 6 του Ολυμπιακού, 5 του Άρη, 4 της Ομόνοια…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X