Διευκρινήσεις για τον Γιαννιώτα

Οι συχνές αναφορές ελλαδικών δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Γιαννιώτα, ανάγκασαν τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ουσιαστικά υπενθύμισε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μαϊο του 2017 με τον ΑΠΟΕΛ και αν τυχόν ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει σε οποιαδήποτε ομάδα τον Ιανουάριο θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

Για την προετοιμασία:

«Τις προηγούμενες μέρες ήμασταν σε μια φάση με αρκετές απουσίες λόγω Εθνικών. Ο προπονητής μας Τόμας Κρίστιανσεν, είχε την ευκαιρία χθες να δουλέψει με όλους τους παίκτες και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα».

Για το πώς προσεγγίζουν το παιχνίδι:

«Μια ομάδα για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της πρέπει να κοιτάζει και το επόμενο της παιχνίδι. Δεν μπορείς να το επιτυχείς 100% αυτό. Το ζητούμενο είναι αυτοί που είναι στον αγωνιστικό χώρο να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι και μετά θα κοιτάξουμε την Αστάνα. Το σχόλιο του προπονητή μας μίλησε για τη γενικότερη διαχείριση του ρόστερ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Το σημαντικότερο είναι η κρίση των αρμόδιων και οι αλλαγές πρέπει να εξυπηρετήσουν τον αντικειμενικό στόχο της ομάδας, που είναι οι νίκες. Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχουν οι επιλογές. Δεν έχουμε ποδοσφαιριστή που είναι εκτός. Έχουμε 6 παιχνίδια μέσα σε διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων. Είναι κάτι για το οποίο δουλεύουν οι αρμόδιοι».

Για τον Μιλάνοφ:

«Ο Μιλάνοφ ήταν γνωστό στο ιατρικό επιτελείο ότι εμφάνιση ενόχληση που απορρέει από μια τενοντίτιδα. Ήταν επίσης γνωστό πως δεν θα λάμβανε μέρος στο παιχνίδι της Εθνικής Βουλγαρίας., Εκεί διαγνώστηκε το ίδιο σύμπτωμα και ακλούθησε τόσο στη Βουλγαρία, όσο και στη Κύπρο ένα πρόγραμμα αποκατάστασης. Τις τελευταίες δύο μέρες ο Μιλάνοφ προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Δεν είχε καμία απουσία η χθεσινή προπόνηση».

Για τον Λάγο:

«Ο άμεσα αρμόδιος είναι ο ίδιος ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές δεν κρίνονται με βάση την ετοιμότητα τους, αλλά με βάση το πλάνο για να έρθει η νίκη. Ο προπονητής μέσω της ενημέρωσης που έχει από τους ιατρούς, παίρνει τις αποφάσεις του».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Είχαμε 1400 εισιτήρια, μέχρι χθες έφυγαν 900».

Για τα πακέτα του Γιουρόπα Λιγκ:

«Έχουν ξεπεράσει και τις 7000 τα πακέτα. Όταν ολοκληρωθεί η προπώληση από το OrangeShop θα υπάρχει ενημέρωση. Πρέπει να υπενθυμίσω στους κατόχους διαρκείας πως μετά τις 14:00 το ερχόμενο Σάββατο θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις. Είναι ένα πολύ ελκυστικό πακέτο. Ο κόσμος δίνει το μήνυμα της πίστης και της υποστήριξης στην ομάδα. Υπάρχουν όμως ακόμη αρκετές μέρες μέχρι αυτό το παιχνίδι».

Για την κατασκοπεία της Αστάνα:

«Ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Κωστή, θα φύγει σήμερα το απόγευμα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του πρωταθλήματος στο Καζακστάν για να έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα για την Αστάνα».

Για τον Γιαννιώτα:

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ένα ποδοσφαιριστή που είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Ο Γιάννης είναι ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής και θέλει να έχει μια εποικοδομητική χρονιά. Θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν το όνομα του ενδιαφέρει ομάδες από το εξωτερικό, είναι απόρροια των εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή. Επειδή ακούγονται πολλά, θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Ο Γιάννης Γιαννιώτας διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μαϊο του 2017 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Για να δοθεί δανεικός τον ερχόμενο Ιανουάριο, πρέπει να γίνει με τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, τότε πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά και το ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!