Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Ο ΑΠΟΕΛ επιχειρεί εν μέσω τρομερών δυσκολιών να γράψει μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του κατακτώντας για πρώτη φορά έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα. Είναι τρομερές οι δυσκολίες γιατί πέραν του ανταγωνισμού με μεγαλύτερο αυτόν που προέρχεται από τον Απόλλωνα, έχουν γίνει πολλά και σημαντικά λάθη.

Πρώτα και μεγαλύτερα αυτά της διοίκησης Πετρίδη η οποία με τις αφύσικες αλλαγές προπονητών, τεχνικών διευθυντών, σκάουτερς δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες για τη σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εννοείται ότι και οι αλλαγές στο ρόστερ είναι σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι μέγιστες σε αριθμό προκειμένου να διορθωθούν αγωνιστικά κενά.

Ο Δώνης και ένα επιτελείο συνεργατών του που είναι πιο μεγάλο σε αριθμό και σε κόστος από οποιοδήποτε άλλο κλήθηκε να σώσει τη χρονιά. Το ότι τα κατάφερε οδηγώντας μας στους ομίλους του Champions League κρίθηκε ως άθλος. Ένας άθλος όμως που δεν πρέπει να θεωρηθεί άλλοθι ή και να δημιουργήσει μια επικίνδυνη αδιαφορία ή και αλαζονεία.

Τα προβλήματα τραυματισμών θερίζουν αλλά ακόμα και με αυτά ο προπονητής μας έχει πληθώρα επιλογών για να παίρνει πιο σωστές και λογικές αποφάσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και έχει όλα τα φόντα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να βρεθεί στην κορυφή.

Είναι για αυτό που με εποικοδομητικό προβληματισμό εξακολουθούμε να  δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους αρμόδιους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X