Διπλωμάτης

Ο Ντε Βινσέτι όπως και κάθε ποδοσφαιριστής που ψάχνει τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό προσαρμόζει τα λεγόμενα του αναλόγως.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και μιλώντας σε μέσο των Εμιράτων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι στα ΗΑΕ και η επόμενη του ομάδα.

Θα είναι καλά λοιπόν να μην θεωρούν δεδομένο οι ευκολόπιστοι οπαδοί μας και όχι μόνο ότι ο Ντε Βινσέτι θα επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Οι σχετικές δηλώσεις…

Για την απόφαση να διαγραφεί από την λίστα της ομάδας του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είπε: «Ειλικρινά είμαι πολύ λυπημένος, κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής της ανακοίνωσης της απόφασης, η οποία ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζομαι μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο. Σέβομαι όμως την απόφαση του προπονητικού τιμ και δεν έχω καμία αντίρρηση».

Για το πως ενημερώθηκε από την διοίκηση για αυτή την απόφαση ανέφερε: «Είχα συνάντηση με τους διοικούντες. Με ενημέρωσαν ότι το τεχνικό τιμ θέλει να με διαγράψει από το ρόστερ ώστε να φέρει κάποιον επιθετικό. Σέβομαι την απόφαση γιατί είμαι επαγγελματίας, αλλά η ομάδα χρειαζόταν και δεύτερο επιθετικό από την αρχή της προετοιμασίας και μπορούσε να παρθεί η απόφαση από πολύ νωρίς».

Για το αν ήταν έκπληξη η μη εγγραφή του απάντησε: «Πριν την έναρξη της προετοιμασίας μιλήσαμε για την εγγραφή μου στην λίστα του πρωταθλήματος. Σεβάστηκα την απόφαση και συνέχισα να προπονούμαι, ειδικά λόγω του ότι το συμβόλαιο μου λήγει το 2019. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ την εκμεταλλεύτηκα αφού αγωνιστικά σε όλους τους αγώνες που έπαιξε η ομάδα μου στην προετοιμασία».

Για τα επόμενα του βήματα είπε: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ομάδα και θα την υποστηρίζω από τις κερκίδες σε όλους τους αγώνες. Όταν μιλώ για την ομάδα, θεωρώ και τον εαυτό μου μέρος της, και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω».

Επίσης σχολίασε το αν θα πήγαινε στην ομάδα του Μαραντόνα αν του το ζητούσε (ο Μαραντόνα είναι προπονητής της Φουτζαΐρα, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία στα ΗΑΕ): «Δεν ξέχασα την γνωριμία μας, είναι μία υπέροχη φυσιογνωμία. Δεν θέλω να υποθέτω, αλλά σίγουρα δεν θα αρνηθώ, αν μου ζητήσει να αγωνιστώ στην ομάδα του».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X