Δύσκολη και η περίπτωση Γιαννιώτα

Η χτεσινή εξέλιξη όπου ο Γιαννιώτας «κόπηκε» από τον προπονητή του Ολυμπιακού μάλλον σηματοδοτεί το οριστικό τέλος του Ελλαδίτη μέσου από την ομάδα του Πειραιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει στον ΑΠΟΕΛ. Η περίπτωση επιστροφής του εξακολουθεί να είναι δύσκολη και το χειρότερο από όλα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε είναι ότι δεν είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Το θέμα έχει ως εξής… Ο Γιαννιώτας κρίνει ότι από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζουν στον Ολυμπιακό το πιο σωστό για τον ίδιο θα είναι να παραχωρηθεί με ελευθέρα σε μια άλλη ομάδα έτσι ώστε να μην είναι πλέον δέσμιος των γαύρων. Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει το καθεστώς του δανεισμού ενώ δεν θα έλεγε όχι σε πώληση του παίκτη αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έκανε την υπέρβαση προ διετίας με τον Ντε Βινσέτι αλλά σήμερα αδυνατεί να πράξει κάτι τέτοιο εκτός και αν η τιμή πώλησης του Γιαννιώτα προσαρμοστεί ανάλογα.

Αύριο εκπνέει το deadline για το ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την TNS οπότε στα πολλά που εκκρεμούν προστέθηκε και αυτό του Γιαννιώτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X