Δυστυχώς προέκυψαν θέματα

Ο αγώνας με την Ομόνοια πλησιάζει και ο επίσημος ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις προεκτάσεις και τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση του Κετσπάγια. Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τη χτεσινή απόφαση και το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν πως δυστυχώς προέκυψαν θέματα που έκαναν αδύνατη την παραμονή του Γεωργιανού.

Οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορ:

Για το… διαζύγιο με τον Κετσπάγια:
«Υπήρξε μία συνάντηση του προέδρου με την επιτροπή προγραμματισμού και του προπονητή. Αποφασίστηκε από κοινού για το καλό της ομάδας να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να κρίνουν την παραμονή ενός προπονητή. Αυτό σαφώς φέρνει άλλα δεδομένα στην ομάδα, όμως ο στόχος του πρωταθλήματος είναι εκεί κι αυτόν πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Γιώργο Κωστή και τον Μαρίνο Σατσιά. Το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να κοιτάξει μπροστά, να βελτιωθεί ώστε να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Για τις σχέσεις του Τιμούρ με τους παίκτες:
 «Αν τα πάντα είναι ιδανικά σε μια σχέση δεν έχουμε κάτι να πούμε. Το να μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες για το τι έφταιξε δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει μόνο το δεδομένο. Μπαίνουμε σε σημαντικούς αγώνες και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Είναι απόφαση της διοίκησης να προχωρήσουμε χωρίς τον Τιμούρ Κετσπάγια κι αυτό θα πράξουμε».

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών:
«Δεν είναι και ότι καλύτερο. Όταν συμφωνείς με έναν προπονητή δεν γνωρίζεις ότι θα προκύψει το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον με τον Κετσπάγια, όταν όλοι θα ήθελαν να βρισκόταν στο ΑΠΟΕΛ για αρκετό καιρό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Η θητεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά δεν μπορεί σίγουρα να ισχύει πάντοτε αυτός ο κανόνας. Δυστυχώς προέκυψαν κάποια θέματα που δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:
«Ανεξαρτήτως συνθηκών, είναι το κλασσικό ντέρμπι της Κύπρου. Το γόητρο, η προϊστορία και η εμβέλεια των δύο ομάδων προϋποθέτουν ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με ένταση και αγωνία. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της κίνητρα. Η Ομόνοια θέλει να εξασφαλίσει μια ευρωπαϊκή θέση, το δικό μας κίνητρο είναι πολύ πιο ισχυρό. Γνωρίζουμε ποια είναι τα βαθμολογικά δεδομένα και τι θα πετύχουμε με μια νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε τη νίκη γιατί γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι απλά μια νίκη, αλλά θα έχει καθοριστική σημασία. Θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα και η μοίρα μας θα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Ο Εφραίμ αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό που είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός για 2-3 βδομάδες. Δεν ξέρουμε αν θα προλάβει έστω κι ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος. Για τον Καρλάο η αξιολόγηση θα γίνεται καθημερινά. Θα δούμε σήμερα πώς θα προπονηθεί. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βινίσιους. Ήταν μια ενέργεια που θα μπορούσε να αποφύγει».

Για τον Ντε Βινσέντι:
«Δεν έχει σταματήσει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι. Δεν μπορεί να του επιτρέψει να είναι 100% έτοιμος. Απ’ εκεί και πέρα προπονείται κανονικά, αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή δεν το γνωρίζω».

Για τον κόσμο: «Πήραμε 2200 εισιτήρια, μέχρι χθες απέμειναν περίπου 500. Είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν όλα»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X