Δόξα Vs ΑΠΟΕΛ 1-2

Το ζητούμενο ήταν η νίκη που θα μας διατηρούσε στην κορυφή και η ομάδα μας το πήρε αφού η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα δυο γκολ. Μπορεί η απόδοση των παικτών του Τραμετσάνι να μην ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά αυτό που μετρά είναι η ουσία.

Η κλάση συγκεκριμένων παικτών και η επιμονή που έδειξαν όλοι ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά και έφεραν τα γκολ των Ζαχίντ και Νατέλ.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας είχε από την αρχή την κατοχή και το έλεγχο αφού η Δόξα επέλεξε να δώσει χώρο. Παρόλο που στα πρώτα λεπτά δημιουργήθηκαν δυο καλές φάσεις στη συνέχεια έγινε εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν φάσεις στην περιοχή της Δόξας.

Οι Ντε Βινσέτι και Ζαχίντ δεν μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά ενώ στο 14 η Δόξα έκανε τη δική της ευκαιρία με τον Βάντερμαν να αποκρούει το σουτ αντιπάλου.

Με την μπάλα να μην μπορεί να φτάσει στον Μπάλογκ, ήταν αναπόφευκτο να περιοριστούμε στις ατομικές εξάρσεις παικτών αλλά ούτε αυτά ήταν αποτελεσματικά, έτσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το  0-0 που βόλευε τη Δόξα.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί ακόμα περισσότερο με τον Νσούε να παίρνει πρωτοβουλίες και τη Δόξα να αμύνεται στο δικό της μισό. Η μπάλα γυρόφερνε έξω από την περιοχή της γηπεδούχου και η πρώτη σοβαρή προειδοποίηση ήρθε στο 57 με τον κεραυνό του Μερκή που βρήκε τον Γκρεμσλ σε ετοιμότητα.

Η επιμονή των παικτών του Τραμετσάνι καρποφόρησε στο 59 όταν ο Ζαχίντ βρήκε τη λύση και με ωραία ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής με το πλασέ του να είναι άψογο και την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα για το 0-1.

Το υπέρ μας σκορ λειτούργησε καταλυτικά στη συνέχεια έτσι στο 71 χάθηκε τρομερή ευκαιρία με τον Νατέλ όταν ο Γκρεμσλ απέκρουσε σωτήρια, κάτι όμως που δεν έγινε στο 78 όταν ο Βραζιλιάνος ήταν εύστοχος για να γίνει το 0-2.

Δυστυχώς το ξεκάθαρο προβάδισμα δεν κράτησε αρκετά αφού στο 82 η Δόξα μείωσε σε 1-2 εκμεταλλευόμενη μια παρατεταμένη ολιγωρία της αμυντικής μας γραμμής.

Στα λεπτά που απέμειναν χάθηκαν ευκαιρίες για την ομάδα μας με πιο μεγάλη αυτή με το δοκάρι του Νατέλ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Νσούε (90 Μιλάνοφ), Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι (84΄ Σόουζα), Νατέλ, Μπάλογκ (79΄ Εφραίμ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!