Έγινε η αρχή

Η ομάδα πέτυχε το στόχο της και κάτι παραπάνω αφού ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη έστειλε τα πλέον ενθαρρυντικά μηνύματα. Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος αφού ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε με καθυστέρηση πολλών εβδομάδων να δείξει ότι είναι προσανατολισμένος στο πρωτάθλημα.

Η ένταση των παικτών ήταν αυτή που έπρεπε ενώ τα καλά σε απόδοση διαστήματα ήταν περισσότερα από τα προβληματικά. Η αμυντική γραμμή διατήρησε το μηδέν παθητικό ενώ με τους Σαλλάι και Ζαχίντ να παίρνουν σημαντικές και ουσιαστικές πρωτοβουλίες η μεσοεπιθετική γραμμή έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Ο Δώνης ξάφνιασε με την επιλογή του Αντωνίου και ο νεαρός την άρπαξε από τα αυτιά. Η απόδοση του ήταν τέτοια που έδειξε ότι μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο, αφού μπορεί να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο προπονητής μας έβγαλε από το ψυγείο και τον Μακρή που σκόραρε δυο φορές ενώ και ο Εφραίμ έδειξε να έχει καλύτερα πατήματα σε σχέση με το ντεμπούτο του με τον Εθνικό Άχνας.

Η διακοπή πρέπει να αποδειχτεί ευεργετική έστω και αν είδαμε τον ΑΠΟΕΛ να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον αγώνα με την Πάφο. Στο διάστημα αυτό ο Δώνης θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει πράγματα ενώ θα αυξηθούν και οι επιλογές – ετοιμότητα παικτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X