Είδε έναν εξαιρετικό ΑΠΟΕΛ και δεν φοβάται

Ο Δώνης έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αφού είδε μόνο θετικά και μάλιστα πολλά έστω και αν η ομάδα δεν πέτυχε το στόχο της. Ο προπονητής μας κλήθηκε να σχολιάσει και τις αλλαγές του με εκείνη του Ντελατόρε να φέρνει αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών μας.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Η ομάδα μου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Προσπαθήσαμε με πάρα πολλούς τρόπους. Είχαμε και πολλές προϋποθέσεις και πολλές ευκαιρίες αλλά σε ένα τόσο καλό παιχνίδι δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και πάσα. Είναι από τα παιχνίδια που φεύγω πολύ γεμάτος να πάω στο σπίτι μου. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θέλουμε αλλά χάρηκα πάρα πολύ την ομάδα μου από την ενέργεια και την έντασή της μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει αλλά με αυτή την προσπάθεια και απόδοση δεν έχουμε απολύτως τίποτα να φοβηθούμε”.

Για τις αλλαγές του: «Εγώ πρέπει να διαχειριστώ παιχνίδι όπως κρίνω σωστό. Επειδή είχαμε φέρει καλή πίεση, δεν ήθελα να βγει νωρίς ο Ντελατόρε. Αλλά δεν έχει φυσική κατάσταση για 90 λεπτά. Έπρεπε να βγει περίπου στο 65-70. Από εκεί και πέρα, επειδή ο Φαρίας έφαγε όλο το γήπεδο και καθάριζε τις φάσεις, ήθελα να βάλω δίπλα του έναν παίκτη να είναι πιο δημιουργικός όπως ο Τόμι και το κατάφερε. Μετά τις αλλαγές γίναμε ακόμα πιο πιεστικοί. Η εικόνα στο σκεπτικό δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές του προπονητή».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X