Είναι μικροί σε όλα

Ο Πετεβίνος προέτρεψε τον Κίρζη και τα κιρζούθκια του να μάθουν να χάνουν, αφού για ακόμα μια φορά φαντασιώνονται ότι η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας υπολόγιζε ότι θα μας αποτελειώσει σήμερα έτσι η πεντάρα και ο τρόπος που ήρθε δεν τους βοηθά.

Επιβεβαιώνει όμως ότι είναι μια ομάδα με διαχρονικό κόμπλεξ το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

«Ήταν μια νίκη που δεν δίνει μόνο τρεις βαθμούς αλλά δίνει στον ψυχολογικό τομέα. Θα αναμετρηθούμε τέσσερις φορείς και παίζει και ρόλο στις ισοβαθμίες. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και έξυπνα, ενώ απ’ το πρώτο λεπτό δείξαμε πως το θέλαμε. Την πετύχαμε από νωρίς και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Πολλά από αυτά θα μπορούσαν να ήταν κόκκινες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δούμε το επόμενο παιχνίδι»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τον Απόλλωνα να μην είναι συγκεκριμένος. Πρέπει να μάθουν να χάνουν στον Απόλλωνα. Ο κ. Κίρζης μετά το περσινό πρωτάθλημα είπε θα μιλήσει και δεν μίλησε, ούτε στη γενική μίλησε. Πρέπει να διευκρινίσει τι εννοεί. Αυτό με την ταφόπλακα το επαναλαμβάνει συνέχεια. Δεν ξέρω όμως γιατί στην Ευρώπη είχαν επίσης μειωμένη προσέλευση αν δεν φταίει η κάρτα»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X