Ελπίζουμε να υπάρχει ήδη short list!

Είναι σχεδόν κοινή παραδοχή ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν προβληματικός αφού στρατηγικές επιλογές των υπευθύνων αποδείχτηκαν λανθασμένες. Η ομάδα πληρώνει πολύ ακριβά από την αρχή της χρονιάς τη λανθασμένη εκτίμηση της μη απόκτησης παίκτη στη θέση του Ρίισε αλλά και την τραγική επιλογή του Τσόκο ως back up του Σέρτζιο.

Ο Κετσπάγια είπε από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν άμεσα, παραπέμποντας ουσιαστικά στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται κατά την οποία θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Το πρόβλημα όσον αφορά τις επιλογές παικτών που θα μπορούν να δώσουν ποιοτικές λύσεις στα δυο άκρα της άμυνας είναι τεράστιο και θεωρούμε δεδομένο ότι οι δυο πρώτες κινήσεις του Κετσπάγια θα πρέπει να είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Οι μεσοβέζικες λύσεις με την επιστράτευση παικτών όπως ο Αρτυματάς δεν έχουν προοπτική σε βάθος χρόνου ενώ ούτε ο Αντωνιάδης πρέπει να σηκώσει το βάρος στο αριστερό άκρο.

Είναι για αυτό που ελπίζουμε ότι ο Τιμούρ έχει ήδη διαμορφώσει ένα short list παικτών τους οποίους έχει κρίνει θετικά ως προς το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην ομάδα μας. Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και η μεταγραφική είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουν κάποιοι.

Και οπως συμβαίνει πάντα το ζητούμενο δεν είναι απλά να έρθουν δυο παίκτες αλλά να πρόκειται για κάποιους που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ιδανικά άμεσα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X