Εμείς είμαστε πιο ηλίθιοι από τους ηλίθιους

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.” 

Αντί σήμερα να σχολιάζουμε το ψεσινό παιχνίδι και κυρίως το παιχνίδι που έρχεται με την ομόνοια, ασχολούμαστε όλοι με τους 20 ηλίθιους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που αμαύρωσαν το όνομα του ΑΠΟΕΛ και μας πήραν πολλά χρόνια πίσω. Οι συνέπειες των ψεσινών εγκλημάτων θα φανούν δυστυχώς άμεσα αλλά και στο μέλλον. Σε μια εποχή που έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η ομάδα έπρεπε να αγωνίζεται απερίσπαστη από εξωαγωνιστικά προβλήματα, 20 ηλίθιοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κατάφεραν να διαλύσουν τα πάντα.

Το τελευταίο όμως που πρέπει να μας ανησυχεί αυτή τη στιγμή είναι αν θα κερδίσουμε την ομόνοια ή την ανόρθωση. Να το χέσω ακόμη ένα πρωτάθλημα αν θα πρέπει να ανέχομαι αυτά τα αππωμένα ηλίθια μαστουρωμένα παιδαρέλια. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει περηφάνια και αυτή η περηφάνια πήγε περίπατο από αυτούς τους 20 ηλίθιους που όχι μόνο δεν είναι ΑΠΟΕΛίστες αλλά δεν ξέρουν καν τι είναι ο ΑΠΟΕΛ και τι πρεσβεύει.

Προφανώς αυτοί οι 20 ηλίθιοι ζήλεψαν τη πρόσφατη δημοσιότητα των άλλων ηλίθιων της ανόρθωσης και αποφάσισαν να γίνουν πρωτοσέλιδο. Και το αποφάσισαν αυτό στα ιερά ελληνικά χώματα με μια φιλική ομάδα χωρίς πρόκληση χωρίς τίποτα. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, δεν πάει άλλο.

Πιο ηλίθιοι όμως από αυτούς είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια και δεν κάναμε τίποτα για να αποβάλουμε αυτή τη σαπίλα. Εγώ, εσύ, ο γνήσιος ΑΠΟΕΛίστας, οι διοικούντες, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., όλοι μας. Δεν είμαι εναντίον του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. και της οργανωμένης κερκίδας, το αντίθετο. Και εγώ εκεί στα τσιμέντα του Μακαρείου σταδίου αναγιώθηκα. Αλλά αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι οπαδισμός, είναι προσχεδιασμένα εγκλήματα από 20 κακομαθημένους και αππωμένους δήθεν μάγκες που ψάχνουν δημοσιότητα.

Οι αναλύσεις όμως πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα. Το τι έφταιξε, το τι φταίει, το τι έγινε και το τι έπρεπε να γίνει δεν έχουν πλέον καμία σημασία. Σημασία έχει το τι πρέπει να κάνουμε τώρα για να θεραπεύσουμε αυτό τον καρκίνο από τα σπλάχνα του ΑΠΟΕΛ.

  1. Το Δ.Σ. να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις στελεχών του. Η φυγή είναι ακόμη μια ήττα από αυτούς τους ανεγκέφαλους. Όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους πεισμωμένοι για να πολεμήσουν για το καλό του ΑΠΟΕΛ.
  2. Όλα τα εισιτήρια της Τρίπολης ήταν ονομαστικά. Κατ’ επέκταση με μια μικρή έρευνα μπορούν να εντοπιστούν οι εγκληματίες και να τους καταχωρηθεί αγωγή για διάπραξη κακουργήματος και διαφυγόντων κερδών εναντίον του ΑΠΟΕΛ.
  3. Πρόσληψη από τη διοίκηση 30 φουσκωτών και σε συνεργασία με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να βρίσκονται στον πυρήνα των οργανωμένων. Όποιος παρεκτρέπεται να «συλλαμβάνεται» αμέσως και να παραδίδεται στην αστυνομία. Όποιος αντιδράσει το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο!

Σίγουρα μπορούν να γίνουν και πολλά άλλα, αλλά ότι εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα είναι ημίμετρα για να σπρώχνουμε το πρόβλημα πιο κάτω και στην επόμενη στραβή να τρέχουμε και πάλι. Το κλείσιμο της Νότιας, η κάρτα φιλάθλου και διάφορα άλλα δεν εξυπηρετούν σε τίποτα εκτός και αν οι κάμερες λειτουργούν σε όλα τα γήπεδα με ακρίβεια και η αστυνομία κάνει καλύτερα τη δουλειά της. Αυτά όμως εφαρμόστηκαν και δεν λειτούργησαν μακροπρόθεσμα.

Γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας και μόνοι μας να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην περιμένουμε από άλλους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι κύριοι. Δυστυχώς τα ψεσινά θα φέρουν μια τεράστια τιμωρία και μάλλον θα περάσει αρκετός καιρός για να ανοίξει ξανά το ΓΣΠ για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η τεράστια αυτή τιμωρία θα μας θυμίζει τι κάναμε λάθος ή καλύτερα τι δεν κάναμε για να αποτρέψουμε αυτό το κακό.

Για να πετύχουμε πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Πρέπει να σταματήσουν πλέον οι δικαιολογίες δεν ξέρουμε ποιοι είναι, δεν είναι μέλη μας και διάφορες άλλες μπούρδες. Μια σταλιά τόπος είμαστε και σε 10 λεπτά τα πάντα μαθαίνονται.

Τα μέτρα πρέπει να παρθούν πολύ σύντομα διότι έχουμε και παιχνίδι τη Δευτέρα. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και πολλοί που ασχολούνται πλέον με αυτό και το αν θα κερδίσουμε. Ελπίζω ο Τιμούρ και οι παίκτες του να έχουν αντίθετη άποψη.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X