Ένα από τα πραγματικά προβλήματα

Μπορεί η σπασμωδική αντίδραση σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε ούτε την Ομόνοια να είναι η απόλυση του Κρίστιανσεν ελπίζοντας ότι θα επαναληφθεί το σενάριο των προηγούμενων δύο χρόνων αλλά τα προβλήματα δεν θα λυθούν έτσι εύκολα.

Και αυτό γιατί ένας βασικός λόγος της σημερινής κατάστασης είναι το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει την παραμικρή βοήθεια από τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου.

Κάπου εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι αναλώσαμε τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο με το να τονίζουμε σε κουραστικό βαθμό την ανάγκη να γίνουν τέτοιες μεταγραφές το χειμώνα έτι ώστε να καλυφτούν τα τραγικά λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι προσθήκες των Μπαράλ, Εμπεσίλιο, Γιαμπερέ και Κανιάς κρίνονται ως μη ικανοποιητικές αφού πέραν του τελευταίου που το παλεύει οι άλλοι τρεις μέχρι στιγμής απογοητεύουν.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Είναι για αυτό που πριν και κατά τη διαρκεί της μεταγραφική Ιανουαρίου τονίζαμε ότι χωρίς ποιοτικές μεταγραφές (όπως τις αντίστοιχες επί Κετσπάγια) υπήρχε σοβαρή περίπτωση να κλατάρουμε.

Είναι για αυτό που η επιστράτευση του Κωστή τον οποίο ήδη απαιτούν κάποιοι δεν εγγυάται ότι θα βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X