Έναρξη πλήρους εφαρμογής Loyalty Card

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει από σήμερα την έναρξη της πλήρους εφαρμογής του συστήματος APOEL FC Loyalty/Membership Scheme για όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στους αγώνες του Κυπέλλου Κύπρου καθώς και στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Από τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρακολουθήσει παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, για να εξασφαλίσει εισιτήριο, πρέπει να είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας ή Loyalty Card (κάρτα Αφοσίωσης).

Οι υφιστάμενοι κατόχοι διαρκείας δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιανδήποτε περαιτέρω ενέργεια, αφού ηκάρτα διαρκείας τους είναι ταυτόχρονα και Loyalty Card.

Σε ότι αφορά στην έκδοση Loyalty Card

Σημαντικά σημεία:

1. Η έκδοση της Loyalty Card είναι δωρεάν.
2. Για την έκδοση της Loyalty Card απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία:
• Όνομα
• Επίθετο
• Αριθμός Ταυτότητας
• Ημερομηνία Γέννησης
• Τηλέφωνο
• Διεύθυνση
• Email (αν υπάρχει)
3. Για την έκδοση της Loyalty Card είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή πιστοποιητικού γεννήσεως για παιδιά κάτω των 12 ετών). Είναι δυνατόν για έκδοση Loyalty card να χρησιμοποιηθεί φωτογραφία ή φωτοαντίτυπο της ταυτότητας (ή πιστοποιητικού γεννήσεως για παιδιά κάτω των 12 ετών).
4. Η έκδοση των Loyalty Cards ξεκινάει από αύριο 11 Νοεμβρίου στις 10:00 στο Orange Shop.
5. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι τρόποι διάθεσης (είτε online, είτε διάθεση σε άλλες πόλεις).
6. Η πλήρης περιγραφή του προγράμματος και των προνομίων π.χ. έκπτωση για αγορές από το Orange Shop βρίσκεται εδώ: APOEL FC Loyalty/Membership Scheme.
7. Με την έκδοση της κάθε Loyalty Card θα γίνεται επιβράβευση με 100 βαθμούς στο πρόγραμμα APOEL FC Membership/Loyalty Scheme.

Ονομαστικό εισιτήριο και ταυτοποίηση στο γήπεδο:

Όλα τα εισιτήρια που θα διαθέτει ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ονομαστικά (εντός έδρας και εκτός έδρας αγώνες).

Εισιτήρια διαρκείας:

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ήδη ονομαστικά. Παρακαλούνται οι κάτοχοι να είναι συνεπείς σε ότι αφορά στην προσκόμιση της ταυτότητας τους, στις εισόδους των σταδίων. Προς το παρόν και μέχρι τεχνικά να γίνει αυτό εφικτό, απαγορεύεται ο δανεισμός του εισιτηρίου διαρκείας και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο εάν δεν γίνει ταυτοποίηση εισιτηρίου διαρκείας, ταυτότητας και του ατόμου.

Μεμονωμένα εισιτήρια:

Τα μεμονωμένα εισιτήρια θα αγοράζονται μόνο από κατόχους Loyalty Card και θα είναι επίσης ονομαστικά. Στο σώμα του εισιτηρίου θα αναγράφεται το όνομα και ο αριθμός ταυτότητας του κατόχου. Παρακαλούνται οι κάτοχοι να είναι συνεπείς σε ότι αφορά στην προσκόμιση της ταυτότητας τους, στις εισόδους των σταδίων. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο εάν δεν γίνει ταυτοποίηση εισιτηρίου, ταυτότητας και του ατόμου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X