Ενωμένοι και συγκεντρωμένοι

Ο Τραμετσάνι είπε τα αναμενόμενα αφού ανέδειξε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και τη σημασία να υπάρχει καλό κλίμα στον Αρχάγγελο όπως επίσης και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Καλησπέρα σας, δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για ατό το παιχνίδι. Όπως και εμείς έτσι και η αντίπαλη ομάδα είχαμε παιχνίδι ενδιάμεσα την εβδομάδας. Δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε την μπάλα. Κάναμε αυτό που είπαμε όμως και σχεδιάσαμε. Αύριο έχουμε ρεπό και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Ο επόμενος αγώνας μπορώ να πω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αλλά πιο σημαντικός από τον σημερινό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου άξιζαν αυτή την νίκη».

Σχετικά με το πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες σχετικά με την τελική ευθεία που μπαίνει το πρωτάθλημα: « Παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε, έχουμε φτάσει εδώ με την θυσία που έχουν κάνει αλλά ξέρω δεν είναι ικανό. Τα παιδιά δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και το θέλουν πολύ».

Για την κάρτα φιλάθλου και για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: « Ήρθα πριν λίγο καιρό εδώ και μου εξήγησαν πως έχει η κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό που ο κόσμος δεν είναι στα γήπεδα και ειδικά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτή η κατάσταση σύντομα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X