Ενώπιων τρομερών διλημμάτων

Ο ΑΠΟΕΛ δεν καλείται να διαχειριστεί το -7 από την κορυφή αλλά μια σειρά από πολύ σοβαρότερα προβλήματα που τον έφεραν σήμερα σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ο αγωνιστικός προγραμματισμός του καλοκαιριού ήταν εγκληματικός ενώ οι διάφορες διορθωτικές αποφάσεις που πάρθηκαν από τότε δεν ήταν τέτοιες αλλά έκαναν την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Η εικόνα αποσύνθεσης που εκπέμπει ο ΑΠΟΕΛ φέρει την υπογραφή όλων. Αρχίζοντας από τη διοίκηση Πετρίδη μέχρι και τον τελευταίο φυσιοθεραπευτή στον Αρχάγγελο οι ευθύνες είναι συνολικές αλλά με διαφορετική βαρύτητα.

Η αποδόμηση των πάντων υφίσταται εδώ και καιρό και πλέον η κατάσταση βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Ο Κετσπάγια έχασε τον οποιο έλεγχο είχε με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και με κάποιους παίκτες να δείχνουν πως δεν γουστάρουν να παίζουν για αυτόν.

Ούτε αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού μια ακόμα απόλυση προπονητή δεν είναι το τέλος του κόσμου! Ποιος και με ποια κριτήρια θα πάρει την απόφαση και κυρίως ποιος θα αποφασίσει τον νέο προπονητή είναι τα ερωτήματα που αναζητούν απάντηση.

Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται κάτω από τρομερή πίεση και η προ ημερών πρόσληψη του Σάμπουριτς δεν αρκεί. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου δεν μπορεί και ούτε πρέπει να πάρει το βάρος της ευθύνης. Η προηγούμενη φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν όταν δόθηκε το τιμόνι το υπερωκεάνιου στον Μαντούκα…

Με τον πρόεδρο της εταιρείας στην εντατική λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε μετά τον αγώνα, οι επόμενες ώρες θα έχουν χαρακτήρα βολιδοσκοπήσεων και έντονου παρασκήνιου για αυτό συστήνουμε υπομονή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X