Επαναπατρισμός ή ΑΠΟΕΛ

Η προσπάθεια για να κλείσει το θέμα των δυο μεταγραφών το συντομότερο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την περίπτωση του Τσέχου διεθνή Lukas Droppa να θεωρείται αυτή που θα ξεκαθαρίσει πρώτη. Στον έχει ήδη υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ η οποία φαίνεται να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Το στοιχείο που φαίνεται ότι θα παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο είναι οι εναλλακτικές επιλογές που έχει ο Droppa και συγκεκριμένα η πρόταση που έχει από ομάδα της χώρας του. Όπως πληροφορούμαστε ο Droppa σκέφτεται σοβαρά πρόταση από ομάδα που απέχει μόλις μια ώρα από την πόλη που κατοικεί στη Τσεχία με την οικογένεια του να καλοβλέπει την περίπτωση επαναπατρισμού.

Αν σημαίνει κάτι ο Droppa σε προ ημερών δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων τα εξής: “Δεν είναι προτεραιότητα για εμένα το εξωτερικό. Έχω μία μικρή κόρη και μπορώ να παραδεχθώ ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τσεχία για να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι θα ρίσκαρα ένα ταξίδι στη Ρωσία ή την Τουρκία. Την περίοδο των εορτών θα ξεκαθαρίσει το μέλλον μου”.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει την ευρωπαϊκή προοπτική και τον πρωταθλητισμό που δεν μπορεί να έχει άλλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X