Επιστρέφει ο προβληματισμός

Κάπου θα σταματούσε το σερί νικών αλλά ο τρόπος που ήρθε η απώλεια βαθμών με την Αλκή δεν μπορεί παρά να προβληματίσει. Οι δηλώσεις του Πετεβίνου ο οποίος έκανε λόγο για επιπολαιότητα και βαθμούς που δεν έπρεπε να χαθούν καλώντας παίκτες και προπονητή να προβληματιστούν, μιλούν από μόνες τους.

Αν είναι κάτι που γιγαντώνει την ανυπαρξία του ΑΠΟΕΛ είναι ότι η Αλκή συνειδητά προφύλαξε παίκτες ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ. Παρόλα αυτά πάλεψε και πήρε άξια το βαθμό της ισοπαλίας.

Από τη στιγμή που ο Ζαχίντ δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω η ομάδα μας εγκλωβίστηκε στη διπλή ζώνη άμυνας με τους Μπάλογκ και Νατέλ να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Ο Τραμετσάνι προσπάθησε με τις αλλαγές να το σώσει αλλά αυτή τη φορά δεν του βγήκαν ενώ η αποβολή δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα στην ομάδα μας αλλά και στον κόσμο. Η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο πολυτιμότερος μας παίκτης είναι επίσης κάτι που αναπόφευκτα συζητείται.

Το γεγονός ότι δεν ήρθε το γκολ δεν είναι τυχαίο ενώ η απουσία παικτών με παραστάσεις που θα μπορούν στα δύσκολα να αντέξουν το βάρος είναι στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν καλύτερα στη συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X