‘Ετσι θα χτίσουμε δυναμική

Το κίνητρο του -4 είναι μεγάλο και το ζητούμενο το απόγευμα στο ΓΣΠ είναι να πετύχουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα στείλει ακόμα ένα μήνυμα. Το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ παρά τα προβλήματα του μπορεί να επανέλθει και να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει. Η ψυχολογία είναι μια παράμετρος που θα καθορίσει πολλά στην προσπάθεια μας για ένα ακόμα comeback. Είναι για αυτό που η ομάδα μας πρέπει να χτίσει ένα καλό σερί νικών.

Το Παραλίμνι έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος για όσους δεν το ξέρουν.  Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο και να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει στο ζητούμενο αλλά και να το κάνει με τρόπο πειστικό.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο Καβενάγκι για παράδειγμα πρέπει μετά από τέσσερις αγωνιστικές να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

Ο Αντωνιάδης που λογικά θα είναι και πάλι στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να έχει και πάλι καλή παρουσία η οποία να ερμηνευθεί ως τέτοια από όλους όσους τον έχουν κάτω από το μικροσκόπιο τους.

Οι νεοφερμένοι Μιλάνοφ και Γιαννιώτας θα έχουν χρόνο συμμετοχής μέσα από τον οποίο καλούνται να επιβεβαιώσουν όσα είδαμε στους προηγούμενους αγώνες και ακόμα περισσότερα.

Ο Ντε Βινσέτι πρέπει να δείξει σημάδια ωριμότητας ιδιαίτερα αν κρίνει ότι έχει προκληθεί από κάτι σημαντικό ή ασήμαντο!

Σε ομαδικό επίπεδο η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ πρέπει να τέτοια που να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικός. Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και πρέπει να δείξουμε ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης.

Τέλος ο κόσμος που με σχετική ευκολία γυρίζει την πλάτη στα δύσκολα ή και που επιλέγει τις αποδοκιμασίες όταν δεν του αρέσει κάτι, πρέπει να δείξει ότι πράγματι μπορεί να αποτελέσει το στήριγμα των παικτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X