Έτσι θα τεθούν βάσεις πρόκρισης

Το ζητούμενο δεν είναι απαραίτητα το πώς θα πετύχουμε ένα ή περισσότερα τέρματα αλλά αν και πως θα αμυνθούμε σωστά απέναντι στη Ροζενμποργκ ή οποία από το πρώτο λεπτό θα επιχειρήσει να επιτεθεί. Οι δηλώσεις των Νορβηγών παικτών δένουν και με τα όσα έχει δει ο Κωστή αφού πρόκειται για μια εκ φύσεως επιθετική ομάδα, που συμπεριφέρεται ακόμα πιο απαιτητικά μέσα στην έδρα της.

Όλα συνηγορούν ότι η απάντηση του Κρίστιανσεν από πλευράς διάταξης θα είναι το 4-2-3-1 αφού ο Μοράις θα πρέπει να έχει ουσιαστική και συνεχή βοήθεια στο κέντρο.

Το κατά πόσο το δεύτερο αμυντικό χαφ θα είναι ο Βινίσιους ή ο Αρτυματάς ίσως να μην έχει και τόση μεγάλη σημασία αφού το ζητούμενο είναι να έχουμε σωστή αμυντική συμπεριφόρα.

Αυτό σημαίνει να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να απορροφήσει την πίεση των Νορβηγών με τρόπο δημιουργικό. Οι ακραίοι αμυντικοί θα χρειαστούν βοήθειες ενώ η καλή κυκλοφορία θα βοηθήσει να καταλήγει η μπάλα στους Γιαννιώτα και Ντε Βινσέτι. Οι πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι παίκτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X