Έτσι το είδαν οι πρωταγωνιστές

Η ηρωική προσπάθεια των παικτών έφερε το ιδανικό αποτέλεσμα και μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι κλήθηκαν να σχολιάσουν το τεράστιο διπλό:

Σωτηρίου:

“Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ένα αμυντικό παιχνίδι όπως ήθελε ο προπονητής. Πιστεύω ότι επάξια πήραμε τη νίκη”.

Για την καλή άμυνα που έπαιξε όλη η ομάδα: “Ειδικά στο δεύτερο μέρος όταν βγήκε ο Μπερτόλιο παίξαμε με τρία αμυντικά χαφ και μετά με πέντε πίσω. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε”.

Για το γκολ: “Δόξα τω Θεό, τρίτο γκολ. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια”.

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: “Είμαστε με το ένα πόδι μπροστά, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς για να πάρουμε την πρόκριση”.

Εφραίμ:

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Κάναμε μεγάλο βήμα για τον όμιλο. Κάναμε καλό ματς, χάσαμε ευκαιρίες όπως και ο Ολυμπιακός. Σε μια καυτή έδρα όπως ήταν το Καραϊσκάκη, λογικό ήταν να χάσει ευκαιρίες ο Ολυμπιακός. Ημασταν τυχεροί και ουσιαστικοί. Στον κόσμο είναι αφιερωμένη νίκη. Εδωσε τη φωνή του και την ψυχή του”.

Μερκής:

“Σήμερα νομίζω κάναμε όλοι το καθήκον μας. Ήμασταν πειθαρχημένοι, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και όταν γίνεται αυτό, κάτι καλό θα έρθει”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!