Έξαλλος ο Δώνης για τις αισχρότητες

Μύριζε μπαρούτι στα αποδυτήρια από τις υπερβολικές διαμαρτυρίες των σκούλλων οι οποίες έγιναν και αισχρές με την ανοχή της αστυνομίας. Δεκάδες άτομα μαζεύτηκαν έξω από την αίθουσα που έκαναν δηλώσεις οι προπονητές και έβριζαν τον Δώνη και την μάνα του. Αφορμή το ότι μετά το τρίτο γκολ ο προπονητής μας γύρισε στην κερκίδα και του έκανε το γνωστό άντε γεια.

Αναπόφευκτα και μετά που ο προπονητής της Πάφου τα έχωσε στον Δώνη ο δικός μας έγινε έξαλλος με αποτέλεσμα η συνέντευξη τύπου να διακοπεί εν μέσω έντασης..

Οι δηλώσεις που πρόλαβε να κάνει ο Δώνης

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, πολλές φάσεις, πολλές προϋποθέσεις και θα μπορούσαμε να πάμε με καλύτερο σκορ. Στο δεύτερο, παρότι πετύχαμε δεύτερο γκολ είχαμε λάθη στις πάσες και την αμυντική μας λειτουργία. Στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά πράγματα. Η Πάφος είναι επικίνδυνη ομάδα. Μετά το πρώτο γκολ το πίστεψε αρκετά και εκτός από 2-2 μείναμε και με δέκα και αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Νομίζω πως πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Πάφο που είναι μια καλή ομάδα».

Αργότερα και μετά τη δήλωση του προπονητή της Πάφου για ασέβεια

«Απαντώ στον προπονητή που ούτε καν τον ξέρω. Δίνω απαντήσεις μόνο σε όσους έχουν αξία, σε αυτούς που δεν έχουν δεν ασχολούμαι. Ναι, θα μιλήσω. Χαιρέτισα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει στον Πάφο η μάνα μου. Προκάλεσα κανέναν εγώ; Ποιον προκάλεσα εγώ. Μια φορά πείτε και εσείς την αλήθεια. Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά Δώνη δειλέ που… γιε; Την επόμενη φορά που θα σας βρίζουν τη μάνα να προσκυνήσετε. Γεια σας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!