Έξι μέρες και ισάριθμες εκκρεμότητες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο όσον αφορά την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. Σε έξι μέρες η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αν την εβδομάδα που μπει δεν προκύψουν δύο τουλάχιστον προσθήκες θα έχουμε πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι χρονοδιάγραμμα προβλέπει την προσθήκη ενός αριστερού μπακ και επιθετικού μέχρι την 18η Ιουνίου αφού κρίθηκε απαραίτητο να είναι στην Πολωνία. Μέχρι σήμερα οι συγκεκριμένες μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ενώ προέκυψε και το θέμα του Καρλάο του οποίου το μέλλον στον ΑΠΟΕΛ είναι αμφίβολο, όπως επίσης και το σκαρτάρισμα του Αμορίν.

Το ενδεχόμενο να πρέπει να αποκτήσουμε δυο κεντρικούς αμυντικούς είναι πλέον ορατό ενώ θυμίζουμε ότι υπάρχει και η εξίσου σημαντική εκκρεμότητα του Γιαννιώτα. Μπορεί να έχουμε συμβιβαστεί με τα χρονοδιαγράμματα του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δεν παύει να είναι κάτι που επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Με αυτά τα δεδομένα οι υπεύθυνοι καλούνται να αξιολογήσουν τα δεδομένα σωστά λαμβάνοντας υπόψη και το ότι η βιασύνη είναι εχθρός αλλά και πως ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι συστατικό επιτυχίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X