Φιλικό στη σκιά των τραυματισμών

Από νωρίς φαίνεται ότι μπαίνει στα δύσκολα ο Μάριο Μπέιν και το επιτελείο του αφού τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς που προορίζονται για βασικοί τέθηκαν νοκ αουτ. Με αυτά τα δεδομένα το σημερινό πρώτο φιλικό έχει ιδιαιτερότητες και αντικειμενικές δυσκολίες.

Η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την κυπελλούχο Πολωνίας και η έγνοια όλων θα είναι να μην υπάρξει οποιαδήποτε στραβή που ενδεχομένως να μεγαλώσει τη λίστα των τραυματιών.

Πρακτικά όμως ο Μπέιν καλείται να δει πως οι πρώτες σκέψεις του για αναπλήρωση των κενών θα λειτουργήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με ένα κεντρικό αμυντικό έτσι σήμερα δίπλα από τον Μερκή θα πάρει θέση ο νεαρός Ζαχαρίας Άδωνη αλλά και παίκτες που πιθανών ο προπονητής θα ήθελε να δοκιμάσει. Αναφερόμαστε στους Αρτύματα και Μοράις οι οποίοι είναι λύσεις ανάγκης.

Το φιλικό όμως είναι σημαντικό και για τον Χριστοφόρου. Ο Μιλάνοφ ίσως να μην προλάβει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα και μέσα από τα φιλικά ο Κύπριος οπισθοφύλακας καλείται να στείλει θετικά μηνύματα και να διαψεύσει όσους εκτιμούν ότι δύσκολα θα μπορέσει να δώσει ποιοτικές λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X