Φλόρα, Ποτέ και άλλα

Σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές νιώθουν πιο έτοιμοι για να κάνουν το αποφασιστικό βήμα από τον πρώτο αγώνα. Σχετικά με τον Ποτέ είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα άρα ούτε και κάποια συμφωνία.

Ο Πετεβίνος μίλησε για τα ακόλουθα στον Σπορ ΦΜ:

Για την αλλαγή στον κατάλογο…

Αυτό είναι απόφαση η οποία έχει ληφθεί με διευκρίνηση από ΚΟΠ και ΟΥΕΦΑ. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι μπορεί να αντικατασταθεί κανονικά ο Αλωνεύτης με τον Άλεξ Κωνσταντίνου. Αυτή είναι μια από τις δύο αλλαγές που δικαιούμαστε. Για τον αν θα υπάρξει και δεύτερη θα το δούμε.

Η κατάσταση του Ρέζα…

«Πέρασε από τα ιατρικά και τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν σε αγωνιστικούς ρυθμούς λόγω της παρουσίας στο Μουντιάλ με το Ιράν. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν μπορεί να υπάρξει νέα προσθήκη στην λίστα. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε Κύπρο άμεσα για την συμφωνία και εξ ανάγκης επέστρεψε πίσω στην Ολλανδία. Το βράδυ της Τετάρτης θα βρίσκεται πάλι Κύπρο. Εργομετρικά τουλάχιστον είναι έτοιμος».

Για το θέμα με τον Ποτέ…

«Καταρχήν για να υπάρχει συμφωνία πρέπει να υπάρξει και θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε σχέση με τη συζήτηση που έγινε και με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι βρίσκεται κανονικά στη λίστα για τους αγώνες με την Φλόρα Ταλίν και είναι στη διάθεση του προπονητή. Θα πρέπει να περιμένουμε τους αγώνες με Φλόρα και ακολούθως θα ενημερώσουμε».

Για τους αγώνες με την Φλόρα Ταλίν…

«Μας δίνετε ευκαιρία να ανατρέψουμε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στους στόχους της ομάδας. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σαν ομάδα σε αυτές τις προκλήσεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Φλόρα που έχεις τις ιδίες βλέψεις περίπου με την Σούντουβα. Οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθουμε πιο έτοιμοι και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα αυτήν την εβδομάδα η ομάδα. Καλούμαστε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα από τον πρώτο αγώνα».

Για προσέλευση του κόσμου…

«Δεν έχουμε ένδειξη. Θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε όποια ένδειξη αύριο».

Για την χθεσινή κλήρωση…

«Από τη στιγμή που έχουμε προτεραιότητά την Φλόρα οι αρμόδιοι πρέπει να κοιτάξουν το ενδεχόμενο. Η διαδικασία φέτος είναι πρωτόγνωρη και προσαρμοζόμαστε  αναγκαστικά βάση των συνθήκων. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η Φλόρα Ταλίν».

Για τη θέση του ΑΠΟΕΛ στην κάρτα φιλάθλου…

«Μεταφέραμε αρκετούς προβληματισμούς στη σημερινή συνάντηση με τον ΚΟΑ. Επίσημη θέση ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν θα έπρεπε να εφαρμοστεί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Υποχρεωτικά έπρεπε να ξεκινήσει από το δεύτερο γύρο και στη έναρξη του πρωταθλήματος να ήταν προαιρετικά. Ελπίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την περσινή χρονιά να μην τα πάθουμε ξανά. Όλες οι ομάδες μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας και στον ΚΟΑ είχαν την καλή πρόθεση να βοηθήσουνε και πλέον αναμένουμε απαντήσεις».

Για το πότε θα γίνει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ…

«Η διαδικασία με την υπεραριθμία του ρόστερ θα είναι μακρά μπορεί και μέχρι τέλους Αυγούστου. Δεν μπορώ να σας οριοθετήσω ποιοι και πότε θα φύγουν. Κάποιοι δεσμεύονται και με συμβόλαιο και είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!