Φως στην άκρη του τούνελ

Μπορεί να θεωρούμε ότι έχουμε το πιο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ αλλά η αλήθεια είναι αυτή που ζούμε τον τελευταίο καιρό όπου ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει λόγω της απουσίας των Βινίσιους και Εφραίμ. Πρόκειται για παικτές των οποίων η συνεισφορά είναι τέτοια που δεν μπορεί να αναπληρωθεί εύκολα.

Το ότι ο Βίνι προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αποτελεί ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό στοιχείο αφού όλα συνηγορούν ότι θα είναι στη διάθεση του Κρίστιανσεν στον επόμενο αγώνα.

Η αδυναμία της ομάδας μας να ανταποκριθεί σε αγώνες που ομάδες που έχουν ποιοτικό κέντρο αναδεικνύει το ρόλο του Βινίσιους ο οποίος μπορεί να αμυνθεί σωστά αλλά και να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι.

Η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Κανιας ως η μοναδική αξιόλογη μεταγραφή Ιανουαρίου είναι τραβηγμένη αφού ακόμα και ως τέτοια ο Κολομβιανός υστερεί του Βινίσιους. Και αυτό γιατί ο Κολομβιανός είναι ένας τρομερά στατικός παίκτης που δεν μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και στα τρεξίματα που απαιτούνται.

Πρόκειται για δυο στοιχεία που είναι ακόμα πιο σημαντικά αυτή την εποχή όπου υπάρχει συνολικό θέμα κόπωσης και δυσκολίας να δημιουργηθούν ευκαιρίες και γκολ, οπότε η επάνοδος του Βινίσιους πρέπει να βοηθήσει.

Έτσι θέλουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον αφού σε διαφορετική περίπτωση το πρόβλημα θα διογκωθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!