Φοβισμένοι και συνειδητοποιημένοι

Η κακή προϊστορία των ομάδων από τη Δανία στο ΓΣΠ αλλά και ο απρόσμενος αποκλεισμός της Κοπεγχάγης έστω και αν αυτός έγινε πριν εφτά χρόνια, δημιουργεί νευρικότητα στον αντίπαλο μας. Πρόκειται για νευρικότητα που εξελίσσεται και σε φόβο κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και μέσα από τις δηλώσεις τους. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι αυτή τη φορά η Κοπεγχάγη ήρθε στη Λευκωσια συνειδητοποιημένη.

Ο Σόλπακεν και όχι μόνο γνωρίζει ότι η ομάδα του θα κληθεί να αγωνιστεί σε ένα δύσκολο γήπεδο λόγω των καιρικών συνθηκών και της ατμόσφαιρας που δημιουργεί ο κόσμος. Ξέρει επίσης ότι την πρώτη φορά και με εκείνον προπονητή μας υποτιμήσαν αφού θεώρησαν το 1-0 του πρώτου αγώνα αρκετό.

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό ενώ η εκτίμηση τους είναι ότι θα μπορέσουν να πετύχουν ένα τέρμα που θα αυξήσει κατακόρυφα το βαθμό δυσκολίας της δικής μας ομάδας.

Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι θα τεθούμε αντιμέτωποι με μια Κοπεγχάγη η οποία θα προσεγγίσει τον αγώνα πολύ διαφορετικά από ότι την προηγούμενη φορά που ήρθε στο ΓΣΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!