Για χίλιους δυο λόγους

Αναμονή τέλος αφού γύρω στις 10:00 απόψε θα ξέρουμε αν η ομάδα μας μπόρεσε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Χαποελ Μπερ Σεβά προκειμένου να βρεθεί μια ανάσα από τους ομίλους του Europa League. Ο βαθμός δυσκολίας της προσπάθειας είναι μεγάλος και είναι για αυτό που το 2-2 του πρώτου αγώνα δεν πρέπει να ξεγελά.

Οι αγώνες με τη Χαποελ Μπερ Σεβά προέβλεπαν μεταξύ άλλων να κρύψουμε τα σοβαρά προβλήματα μας κάτω από το χαλί. Αυτό έγινε σε ικανοποιητικό βαθμό αλλά η ουσία είναι να προκριθούμε. Μόνο έτσι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ του προπονητή και των παικτών…

Ο Μπαλταζάρ βρίσκεται στο επίκεντρο και οι αποφάσεις του όπως επίσης και η απόδοση των παικτών θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Ασφαλώς και η πρωταθλήτρια του Ισραήλ είναι αξιόλογη ομάδα αλλά αν περιορίσουμε τα χτυπητά αμυντικά λάθη και κάνουμε τα απαραίτητα στο επιθετικό κομμάτι θα πανηγυρίσουμε.

Ο Βάντερμαν θα είναι κάτω από την εστία και παρόλο που ο προπονητής προσπάθησε να τον στηρίξει με τις χτεσινές δηλώσεις αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την απόδοση του. Τα ατομικά λάθη που μέχρι στιγμής κόστισαν πολλά τέρματα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Υπάρχει όμως θέμα και στο αν και πως θα λειτουργήσουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά στο επιθετικό κομμάτι.  Ο Μπαλταζάρ πρέπει να επιστρατεύσει έναν εκ των Σάλαι ή Ντε Βινσέτι στην κορυφή της επίθεσης. Όποιος και αν επιλεγεί θα πρέπει να μπορέσει να συνεργαστεί καλά με τους ακραίους, προκειμένου να πετύχουν ένα τουλάχιστο γκολ.

Εννοείται ότι ο κόσμος μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο σε όλα αυτά..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!