Για να κρατηθούμε ζωντανοί

Πλησιάζει το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι και μετά την ήττα από την ΑΕΚ το περιθώριο για επανάληψη είναι απαγορευτικό. Μπορεί να απομένουν αρκετοί αγώνες και θεωρητικά να υπάρχει δυνατότητα ανατροπής των πάντων αλλά είναι κοινό μυστικό ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι πι ευάλωτος από ποτέ.

Είναι για αυτό που απαιτείται υπέρβαση έτσι ώστε το βράδυ της Δευτέρας να κερδίσουμε τον Απόλλωνα.

Μόνο έτσι θα κρατηθούμε πραγματικά στο κόλπο, αναμένοντας ότι τον Γενάρη μέσω της μεταγραφικής θα βελτιωθεί με ουσιαστικό και καταλυτικό τρόπο η κατάσταση.

Ο Απόλλωνας θα έρθει στο ΓΣΠ με καλύτερη ψυχολογία και θα αγωνιστεί κάτω από συνθήκες που τον ευνοούν.

Δεν ξέρουμε πως κρίνει ο Τραμεντσάνι την ομάδα του Αυγουστή αλλά πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα δοκιμαστούν όλες οι γραμμές της ομάδας μας. Απαιτείται σωστή αμυντική λειτουργία έτσι ώστε να περιοριστεί ο αντίπαλος με ιδιαίτερη έμφαση στη δεξιά πτέρυγα λόγω του Πέδρο.

Το πώς θα κερδίσουμε την μάχη του κέντρου είναι το μεγάλο ερώτημα. Ο Σακέτι είναι από πλευράς αντιπάλου αυτός που θα επιχειρήσει να «καταστρέψει» τις δημιουργικές προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ.

Είναι για αυτό που η απόδοση του Ζαχίντ αλλά και του Σόουζα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Βραζιλιάνος θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα μετά την αχρείαστη δημόσια επίπληξη και αλλαγή που έγινε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!