Για να παραμείνουμε ζωντανοί

Η επιστροφή στο -2 από την κορυφή είναι το ζητούμενο οπότε η ομάδα μας καλείται να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσει και πάλι την Ομόνοια. Το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε κερδίσει το παράρτημα του ακελ εύκολα είναι μια καλή ένδειξη του ότι αν οι παίκτες του Μπαλταζάρ δεν παρουσιαστούν σοβαροί και βελτιωμένοι θα έχουν πρόβλημα.

Είναι προφανές ότι μεγάλη βελτίωση δεν θα έρθει ποτέ αλλά απέναντι στη χειρότερη ομάδα της εξάδας ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη.

Οι απουσίες είναι τέτοιες και τόσες που ο προπονητής μας θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα με λύσεις ανάγκης όσον αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Οι παθογένειες στο ρόστερ και η φαρσοκωμωδία Εφραίμ δεν λύνονται με απολύσεις προπονητών ή αναζητώντας πολυθεσίτες παίκτες αλλά αυτά είναι θέματα που πρέπει να μείνουν ακόμα λίγο κάτω από το χαλί.

Η ένταση είναι ένα καθοριστικό στοιχείο που θα κρίνει τον αγώνα οπότε αναμένουμε να δούμε παίκτες που θέλουν πραγματικά να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν ζωντανοί στον πόλεμο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X