Γιαμπερέ: oι προσδοκίες και η νέα ευκαιρία

Ο αγώνας με την Ομόνοια είναι προ των πυλών και ένα από τα ερωτηματικά όσον αφορά την εντεκάδα είναι αυτό του παρτενέρ του Μερκή στο κέντρο της άμυνας. Ο Αστίθ δεν μπόρεσε ακόμα να προπονηθεί  κανονικά μετά το χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά στο Τσίρειο και παρόλο που ο Κρίστιανσεν δήλωσε χτες ότι θα περιμένει και σήμερα το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Γιαμπερέ βασικό.

Το σύντομο ιστορικό του Γάλλου στον ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό αφού ήρθε στην ομάδα μας  για λίγους μήνες για να καλύψει το κενό του Καρλάο. Οι παραστάσεις του ήταν τέτοιες που όλοι ανέμεναν ότι θα έπαιρνε άμεσα θέση βασικού και πως θα έβγαζε μάτια.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού όπως όλοι έτσι και αυτός έδειξε να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Την πρώτη φορά που ο Κρίστιανσεν τον έχρισε βασικό ήταν στο Σαν Μάμες όπου ο Γιαμπερέ, όπως και όλη η ομάδα, πέρασε δύσκολο βράδυ με αποκορύφωμα ένα λάθος που στοίχισε.

Η επόμενη φορά που κλήθηκε να αγωνιστεί ήταν με τον Απόλλωνα όπου αντικατέστησε τον Αστίθ και έδειξε να ανταποκρίνεται με πολύ καλύτερο τρόπο.

Μάλλον αύριο θα είναι βασικός για δεύτερη φορά και το ζητούμενο είναι να έχει τέτοια παρουσία που να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και απαιτήσεις όλων ως ένας κεντρικός αμυντικός πάνω στον οποίο θα στηριχτούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X