Οι αυτονόητες δοκιμές του Κρίστιανσεν

Όποιος ισχυριστεί ότι μπορούν να βγουν συμπεράσματα από το πρώτα φιλικά του ΑΠΟΕΛ μάλλον έχει ψευδαισθήσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τι συμβαίνει στο γήπεδο. Το σημερινό 2-2 με την Ατλάντας δεν μπορεί να τύχει ιδιαίτερης κριτικής οπότε το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί είναι κάποιες προθέσεις του προπονητή μας.

Ούτε και αυτές όμως μπορούν να έχουν χαρακτήρα τελικής επιλογής αφού έχουμε έναν νέο προπονητή που θα δοκιμάσει πράγματα στους πρώτους του μήνες στον ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά η πρόθεση του να χρησιμοποιήσει τον Ιωάννου ως κεντρικό αμυντικό δείχνει έναν προσανατολισμό που θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι τυχαίος. Και αυτό γιατί ο νεαρός στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε την τελευταία διετία έδειξε ότι δεν αριστερό μπακ ή χαφ.

Το πόσο καλά θα ανταποκριθεί ο Ιωάννου αλλά και ο Αρτυματάς στα πρώτα φιλικά ίσως να έχει προεκτάσεις και στο μεταγραφικό πλανο αφού οι ανάγκες θα ιεραρχηθούν και ίσως η απόκτηση κεντρικού αμυντικού να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, αναμένοντας και την τελική κατάληξη του Γιαννιώτα.

Η αρχική εντεκάδα: Πάρντο, Ιωάννου, Μερκής, Αλεξάνδρου, Mario Sergio, Morais, De Vincenti, Παπαφώτης, Αλωνεύτης, Calo, Χαραλάμπους

Η ενδεκάδα του Β΄ μέρους: Πάρντο, Καρλάο, Αρτυματάς, Ιωάννου, Εστρέλα, Λάτσι, Ορλάντι, Βινίσιους, Βάντερ, Εφραίμ, Σωτηρίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X