Η αλήθεια για τον Ντε Βινσέτι

Η χτεσινή εξέλιξη με τον Ντε Βινσέτι να τίθεται εκτός αποστολής δεν ήταν απρόσμενη μόνο για τους οπαδούς μας αλλά ακόμα και για τους υπεύθυνους της ομάδας. Ο Αργεντινός ήταν μια χαρά μέχρι το μεσημέρι όταν και ανέφερε στους υπεύθυνους της αποστολής ότι δεν αισθάνεται καλά και θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί. Παρόλο που ιατρικά δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε πάθηση ή σύμπτωμα η επιθυμία του παίκτη δεν μπορούσε παρά να γίνει σεβαστή από τον Κρίστιανσεν.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και αργά το απόγευμα ότι ο Ντε Βινσέτι ανέφερε ότι ήταν κάπως καλύτερα και πως θα μπορούσε να αγωνιστεί αν ήθελε ο προπονητής. Ήταν όμως αργά…

Η χτεσινή μας αναφορά για ατεκμηρίωτη αδιαθεσία ξένισε  και έδωσε αφορμές για σεναριολογία. Σε κάθε περίπτωση και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αδιαθεσία ήταν ιατρικά ατεκμηρίωτη.

Τώρα το τι συμβαίνει στο μυαλό του Ντε Βινσέτι είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει ή και όσοι βρίσκονται κοντά του (επαγγελματικά και άλλως πως). Είναι αποδεκτό πλέον από όλους ότι έχουμε να κάνουμε με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή αλλά και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κατάσταση πρέπει να βγει εκτός ελέγχου.

Ψες ο ΑΠΟΕΛ έδινε τον πρώτο από τους δυο πιο σημαντικούς αγώνες της φετινής χρονιάς και ο πιο ποιοτικός του ποδοσφαιριστής ήταν απών και κάπως. Εκτιμούμε ότι με συμπεριφορές και στάσεις όπως τη συγκεκριμένη ο Ντε Βινσέτι δεν διευκολύνει την κατάσταση, ανεξαρτήτως του αν και τι επιδιώκει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!