Η άνεση και τα περιθώρια βελτίωσης

Ο Δώνης χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη ενώ δεν φαίνεται να τον ξεγελούν τα μεγάλα σκορ των τελευταίων αγωνιστικών αφού αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώριο βελτίωσης.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας…

“Είναι σημαντική η νίκη. Πάντα στα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι σημαντικό να φτάνεις με ένα πιο άνετο τρόπο στους βαθμούς. Συνεχίζουμε γενικώς σε καλό ρυθμό. Μπήκαμε πολύ δυνατά, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και βρεθήκαμε νωρίς μπροστά στο σκορ. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω τους παίκτες μου να προσπαθούνε και στις προπονήσεις. Να ανεβαίνουν επίπεδο και τακτικά και από φυσική κατάσταση. Αυτό μας βοηθάει στα παιχνίδια. Πολλές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν δύσκολες μέρες για μια ομάδα, όπως έγινε και για εμάς στο Champions League. Δεν υποβαθμίζει αυτό την πορεία της Δόξας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Δόξα και τον κ. Χατζηλούκα”.

Αν θεωρεί πως το ΑΠΟΕΛ είναι στο τοπ της απόδοσής του μετά τις άνετες νίκες: “Δεν το βλέπω τόσο στατιστικά, το βλέπω περισσότερο πόσο βελτιώνονται οι παίκτες. Δεν θεωρώ ότι είμαστε στο τοπ. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X