Η αντίδραση και η διαφάνεια

Η αντίδραση είναι πλέον το ζητούμενο και σε αυτήν επικεντρώνονται οι αρμόδιοι προκειμένου να βγούμε από την κρίση το συντομότερο δυνατό. Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για την επόμενη μέρα και πως προσεγγίζει την κατάσταση η διοίκηση.

Οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Η επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει. Ήταν ένας οδυνηρός αποκλεισμός. Απωλέσαμε ένα σημαντικό στόχο. Η έναρξη της σεζόν δεν μας πήγε όπως θέλαμε. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό όμως το πιο σημαντικό είναι πως προχωράμε. Μας δίνεται αυτή τη στιγμή και ο χρόνος για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται χρόνο για να βελτιωθούν. Μας δίνεται η ευκαιρία να προσηλωθούμε σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο λόγος που ο ΑΠΟΕΛ πετυχαίνει την τελευταία δεκαετία είναι γιατί τη στιγμή που έρχεται το κακό αποτέλεσμα δείχνει αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες. Είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Σαφώς δεν μας πτοεί καμία επιτυχία. Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και αυτό είναι που θα πράξουμε».

Για την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός: «Είναι απόλυτα λογικό να υπήρχε απογοήτευση στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό την Αστάνα. Στο τέλος της ημέρας ότι δίνεις παίρνεις. Δεν βάλαμε ένα γκολ στην Αστάνα ή ένα δεύτερο στο ΓΣΠ για να μπορούσαμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Κοιτάζουμε τις ευθύνες του εαυτού μας και περιμένουμε με προσμονή το επόμενο παιχνίδι».

Για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις: «Είναι η τελευταία μέρα ξεκούρασης σήμερα για τους παίκτες. Από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις εκτός από τον Καρλάο που του έχει δοθεί μια έξτρα άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του. Αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στην Κύπρο. Από εκεί και πέρα ξεκινάμε δουλειά για το πρώτο παιχνίδι με τον Ερμή».

Για την γραπτή δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη: «Δεν θα μπούμε σε μια περίοδο εσωστρέφειας. Και στα δύσκολα είμαστε εκεί και πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε. Ήταν ένα μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει φτάσει στο τέλος του κόσμου. Έχουμε διαβάσει δεν ξέρω και εγώ τι τις τελευταίες μέρες. Είναι λες και πραγματικά δεν μιλάμε για ομάδα η οποία έχει πετύχει ότι έχει πετύχει. Αυτή την τάση την έχουμε σαν ΑΠΟΕΛίστες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα προχωρήσουμε με διαφάνεια στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν και να μπει ο ΑΠΟΕΛ στο νέο πρωτάθλημα πάρα πολύ δυνατός».

Για το φιλικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό: «Το φιλικό θα γίνει στις 19:00. Θα είναι μια ευκαιρία για τον κύριο Μπαλταζάρ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες για να μπουν όλοι σε εγρήγορση. Από την Παρασκευή και μετά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!