Η αντίδραση του προέδρου

Ο Πρόδρομος Πετρίδης για ακόμα μια φορά πήρε τα ρίσκα του τα οποία αποδείχτηκαν μελετημένα αφού οδήγησαν την ομάδα στα play offs του Champions League. Ο πρόεδρος μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις…

Για την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Καραμπάχ: «Ήταν μια μεγάλη ανατροπή. Μετά το τέλος του πρώτου ματς βλέποντας τους παίκτες και μιλώντας μαζί τους το πίστευαν και ήθελαν να το κάνουν. Εμείς αλλάξαμε προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία και ο τρόπος παιχνιδιού και ζήτησα από τους παίκτες να τα δώσουν όλα. Παρόλο που ήταν καυτή η έδρα το ΑΠΟΕΛ το έκανε ξανά και πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο».

Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι: «Ήταν σημαντικό το οικονομικό κομμάτι. Θέλαμε να καλύψουμε και την περσινή απώλεια. Περνάμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την οδό των πρωταθλητών και συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε να δούμε αντίπαλο, όποιος και να είναι θα είναι δύσκολο το έργο μα. Καλώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να κάνει κάρτα φιλάθλου και να δείξει τη δύναμη του. Τους καλώ να κάνουν υπέρβαση και να κατακλείσουν το ΓΣΠ για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι».

Για την επόμενη μέρα, περιμένετε αι αντίπαλο: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε. Φέραμε καλούς παίκτες και θα το παλέψουμε. Το κάναμε ξανά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!