Η απάντηση του Δώνη στους οργανωμένους

Ο προπονητής μας είχε παράπονο με το απαράδεκτο τέρμα που δεχτήκαμε ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το ναυάγιο της μεταγραφής Κάτσε. Οι τοποθετήσεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

«Στο ποδόσφαιρο το κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια ιστορία. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Σίγουρα είχαμε μεγάλη πίεση μετά την μεγάλη ήττα. Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο. Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γελοίο γκολ και ίσως να οφείλεται στις πολλές ανακατατάξεις που γίνονται στην άμυνα από το καλοκαίρι λόγω των τραυματισμών. Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου. Είναι σημαντικό για εμάς, ακόμη και στο διάστημα που μείναμε με 10 παίκτες ότι παίξαμε καλά. Έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Ο Απόλλων θα είναι η ομάδα που θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το θέμα του Κάτσε: «Αγωνιστικά ο Κάτσε ήταν μέσα στις δυο πρώτες μου επιλογές μου από την αρχή μαζί με τον Οφόρι.Θεωρώ ότι χάσαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου. Νομίζω ότι ειδικά η χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανένα Κάτσε, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες. Είμαστε άδικοι απέναντι σε ένα νέο παιδί και νομίζω».

Για το αν θα γίνει 4η μεταγραφή «Το πιο πιθανό σενάριο είναι να εγγράψουμε τον Βάτερμαν».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!