Η απάθεια που θα φέρει την καταστροφή

Κάποιοι από εμάς τα λέγαμε εδώ και καιρό, κάποιοι τα συνειδητοποίησαν πρόσφατα και κάποιοι κοιμούνται ακόμη τον ύπνο του δικαίου. Ο Τραμετσάνι είναι επικίδνυνα συγκρουσιακός. Διακυβεύει περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ και αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι υπεράνω κάθε εμμονής του οποιουδήποτε Τραμετσάνι. Αποδόμησε και τελικά εξαφάνισε τον Νούνο. Απάθεια. Αποφάσισε εν μια νυκτί ότι δεν του κάνει ο Ζαχίντ, 24 χρόνων και περιουσιακό στοιχείο εκατομμυρίων. Απάθεια. Αποφάσισε και ότι δεν θέλει τον Εφραίμ, τον καλύτερο Κύπριο παίκτη και περιουσιακό στοιχείο εκατομμυρίων. Απάθεια.

Όλο αυτό το έργο που βλέπουμε ξεκίνησε με την αποπομπή Νσούε και την πρόωρη ανανέωση συμβολαίου του Τραμετσάνι. Από τότε ο Ιταλός οργιάζει. Ακολούθησε η απατεωνιά που στήσατε στον Νούνο για να ικανοποιήσετε τον Τραμετσάνι. Ακόμη ψάχνουμε παρεμπιπτόντως να τον δούμε στο προπονητικό τιμ αλλά αυτό δεν συνάδει με τα θέλω του Τραμετσάνι. Μετά ο Ζαχίντ, ο Εφραίμ και να δούμε ποιοι ακολουθούν.

Συνεχίστε να τον παρακολουθείτε με απάθεια μέχρι να μας αφήσει μόνο με τον Μπρέζιακ! Αφήστε ελεύθερο και τον Εφραίμ να πάει στον Τιμούρ που καραδοκεί να αναστήσετε και τους πεθαμένους. Συνεχίστε να τον αφήνετε να διαλύει τον Αρχάγγελο. Επενδύστε και άλλα εκατομμύρια και αφήστε τον Τραμετσάνι να τα διαχειριστεί.

Ο άνθρωπος είναι ασεβής. Δεν σέβεται τους παίκτες του, δεν σέβεται τους εργοδότες του, δεν σέβεται τον ΑΠΟΕΛ γενικά. Τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν ξεπερνούν τα όρια της εμμονής που όλοι οι προπονητές έχουν σε κάποιο βαθμό. Δεν σεβάστηκε ανθρώπους που έγραψαν ιστορία και δυστυχώς εσείς σιωπήσατε. Η κατάσταση μαζί του πλέον είναι στο κόκκινο και κάτι παραπάνω!

Και να βλέπαμε και κάποια βελτίωση στην απόδοση της ομάδας; Τα ίδια όπως πέρσι. Μονότονα, μονοδιάστατα και ότι κάμει ο Μούσα. Προς το παρόν θα μείνουμε ως εδώ, αλλά μην διανοηθείτε να μας κατηγορήσετε πάλι για στείρα κριτική διότι έχουμε και άλλα πολλά να πούμε που δεν είναι της ώρας. Προέχει η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα προαναφερθέντα.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X