Η απογοήτευση και η διάθεση αυτοκριτικής

Όταν ο επίσημος ΑΠΟΕΛ δεν διστάζει να εντοπίσει ότι η απόδοση δεν ήταν αυτή που θα έφερνε τη νίκη τότε δεν χρειάζεται να το ψάξει και πολύ κάποιος. Ένα άλλο γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι πως οι πρώτες βαθμολογικές απώλειες έφεραν απογοήτευση. Απογοήτευση όμως που πρέπει να είναι προσωρινή.

Το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες την Κυριακή με τον Άρη αλλά και η διάθεση αυτοκριτικής από τους πρωταγωνιστές αφού μόνο έτσι θα υπάρξει η αναγκαία βελτίωση. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο ενώ ούτε τυχαίο μπορεί να χαρακτηριστεί ότι χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες.

Οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Μας απογοητεύουν οι πρώτες βαθμολογικές απώλειες. Δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Έστω και εκτός έδρας είχαμε καλύτερα στατιστικά, πρέπει να τα έχουμε μόνο με τον εαυτό μας γιατί δεν στείλαμε την μπάλα στα δίκτυα. Απόρροια αυτού απωλέσαμε και την κορυφή. Είναι όμως αρκετά νωρίς ακόμη. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες».

Για την απόδοση: «Είναι αφύσικο να περιμένεις από μια ομάδα να αγωνίζεται στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο, να παίρνει τα αποτελέσματα και να έχει και καλές εμφανίσεις. Κοιτάζουμε τη συνέχεια βάζουμε λίγη έξτρα πίεση στον εαυτό μας όμως πρέπει να δούμε και τα δικά μας λάθη, να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Δυσκολευτήκαμε μέσα στο Τσίρειο πέρσι. Αξίζει τον σεβασμό μας ο αντίπαλος, θα έχουμε και κάποιες επιστροφές και πληθαίνουν οι επιλογές για τον κ. Κριστιάνσεν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά: «Για τον Ντε Καμάργκο γίνεται αξιολόγηση σε σχέση και με τα παιγνίδια δεν θέλουμε να τον πιέσουμε, επιστρέφουν Μπερτόλιο και Χριστοφόρου»

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει δεχτεί γκολ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα την τελευταία 10ετια. Δεν είναι η μόνη ομάδα και η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί γκολ. Η συνταγή της επιτυχίας είναι να έχεις καλή άμυνα. Θα δούμε και για τον Αστίθ γιατί αποχώρησε με πρόβλημα χθες. Μακάρι να το συνεχίσουμε αυτό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Για βατό πρόγραμμα: «Μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να φανεί αυτό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν θα πάει ο κόσμος στο Τσίρειο: «Ο κόσμος της ομάδας θα έρθει για να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ  για να πάρει τη νίκη»

Για τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ξεκινά σήμερα η προπώληση, υπάρχουν προϋποθέσεις και ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί πριν πάει να αγοράσει εισιτήριο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!