Η αποκαθήλωση του πρωταθλητή

Η Αποκαθήλωση στη χριστιανική λειτουργική λέγεται η σκηνή της καταβίβασης του σώματος του Ιησού, από το Σταυρό που ακολούθησε μετά τη Σταύρωσή του, προκειμένου στη συνέχεια να ενταφιαστεί. Ο παραλληλισμός είναι επίκαιρος και δυστυχώς αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που εκπέμπει εδώ και μήνες ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας στα δύσκολα αδυνατεί να ανταποκριθεί και δείχνει ότι οι πληγές της είναι τόσο βαθιές που το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα δεν είναι εφικτός στόχος.

Είτε εξετάσουμε μεμονωμένα το 90λεπτό στο Παπαδόπουλος είτε δούμε στο σύνολο την εικόνα της ομάδα στη φετινή χρονιά το συμπέρασμα είναι ότι οι αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ βγάζουν μάτια.

Αδυναμίες που σχετίζονται τόσο με τον τραγικό αγωνιστικό σχεδιασμό της διοίκησης Πετρίδη όσο και με τις αποφάσεις των εκάστοτε αναλώσιμων προπονητών. Αν στο παζλ προσθέσουμε και τη στάση των παικτών και των χορτασμένων οπαδών μας, τότε ολοκληρώνεται το παζλ μιας ομάδας που έχει κλείσει τον κύκλο των επιτυχιών της.

Οι μαθηματικές ελπίδες και πλέον οι πέντε συνεχόμενες νίκες μοιάζουν με ουτοπία με βάση το τι έχουμε δει τους τελευταίους 7 μήνες αλλά όλοι είναι αναγκασμένοι να επιδιώξουν το θαύμα.

Θαύματα γίνονται όμως όταν υπάρχει πίστη και προσπάθεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X