Η Αστάνα όλα τα λεφτά

Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα έστειλε τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα αφού η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα με τρόπο που κατέδειξε και σημάδια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά δύσκολων αγώνων και το ζητούμενο πλέον είναι να ανταποκριθεί στον πιο σημαντικό αγώνα.

Αναφερόμαστε σε αυτόν με την Αστάνα και ο λόγος είναι γιατί οι εκτιμήσεις λένε οτι η ομάδα του Στοιλοφ θα ειναι ο βασικότερος διεκδικητής της μιας θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα μας έχει σαν στόχο την καλή πορεία και παρόλο που μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι διστάζουν να μιλήσουν για πρόκριση ο κόσμος θεωρεί ότι υπό προϋποθέσεις αυτή είναι εφικτή.  

Η αρχή είναι πάντα σημαντική και στην προκειμένη γίνεται ακόμα πιο καθοριστική αφού με νίκη επί της Αστάνα θα στείλουμε το πρώτο και πιο αποφασιστικό μήνυμα αναφορικά με τις προθέσεις και κυρίως τις δυνατότητες μας.

Ο Κρίστιανσεν είδε τους Λάγο και Ντε Καμάργκο να αποδίδουν καλά στον αγώνα πρωταθλήματος γεγονός που του δίνει επιλογές. Από την άλλη ο Βάντερ έδειξε ότι παραμένει αδιόρθωτος γεγονός που δύσκολο θα τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!