Η χαλάρωση και τα κίνητρα

Ο προπονητής μας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη, αναγνώρισε τη χαλάρωση και ήταν ανακουφιστικός όσον αφορά τον τραυματισμό του Μπερτόλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα λόγω και του Ευρωπαϊκού αγώνα. Πήραμε μια σημαντική νίκη που έρχεται σε μια φάση που έχει διακοπή, κλείσαμε ευχάριστα μια σειρά αγώνων.

Προηγηθήκαμε 1-0 και πιστεύω αυτό έφερε χαλάρωση. Ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από μια φάση που πιθανόν να υπήρχε χέρι αλλά ήταν πολύ μακριά και η φάση εξελίχθηκε κανονικά.

Στο β’ μέρος πετύχαμε νωρίς γκολ, κυριαρχήσαμε και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη”.

Για τον Μπερτόλιο: “Είναι μυϊκός ο τραυματισμός, θα περάσει από MRI για να διαπιστώσουμε το ακριβές πρόβλημα που υπάρχει”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ σκοράρει πιο συχνά στο δεύτερο ημίχρονο: “Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και να δώσουμε κίνητρα στους παίκτες μας για να είναι σοβαροί. Επίσης όλοι όταν αγωνίζονται με τον πρωταθλητή θέλουν να έχουν την καλύτερη τους εμφάνιση. Κάποτε αντιλαμβανόμαστε πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος όταν περνάει το πρώτο ημίχρονο και εκεί δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!