Η διαχείριση, τα λάθη και η ενίσχυση

Τα όσα έγιναν στους αγώνες με την ΑΕΛ και την Αστάνα από πλευράς ΑΠΟΕΛ είχαν σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε δυο συνεχόμενες ήττες, πράγμα απαράδεκτο και καταδικαστέο για πολλούς οπαδούς μας. Κάθε αγώνας είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες αλλά και ομοιότητες με πιο έντονα τα ατομικά λάθη που έφεραν τα γκολ των αντιπάλων.

Πέραν λοιπόν της όποιας εκ των υστέρων λανθασμένης διαχείρισης του Κρίστιανσεν, ήταν τα χτυπητά και μη αναμενόμενα λάθη παικτών οι οποίοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια που στιγμάτισαν τον αγώνα. Από τις άτσαλες αποκρούσεις και ανατροπές του Αστιθ, μέχρι την αναιμική έξοδο του Βαντερμαν και τέλος τις λανθασμένες τοποθετήσεις των Μοράις και Καρλάο.

Τα λάθη αυτά αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση και για τις μεταγραφικές ανάγκες του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται όμως για μια άσχετη συσχέτιση αφού τα συγκεκριμένα ατομικά λάθη δεν θα λυθούν με τις δυο μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά θέματα που χρίζουν σοβαρής βελτίωσης αλλά αυτό των ατομικών λαθών παικτών της κλάσης των Μοράις και Καρλαο θα λυθεί με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Ας θυμηθούμε επίσης ότι και ο Λάγο έκανε ένα ασυνήθιστο για την κλάση του λάθος που από καθαρή τύχη δεν έφερε το γκολ για την Αστάνα αφού ο επιθετικός κατάφερε να στείλε έξω την μπάλα προ κενού τέρματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!