Η έγνοια και το back up plan

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος η μεγαλύτερη έγνοια των οπαδών μας είναι τι θα γίνει αν η ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό η φετινή προσπάθεια έχει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ.

Όπως έχει λεχθεί αρκετές φορές ακόμα και από το βήμα της γενικής συνέλευσης η εταιρεία ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αντέξει δυο συνεχόμενες χρονιές χωρίς τα έσοδα της Ευρώπης και της συμμετοχής σε ομίλους.

Η διοίκηση Πετρίδη διακηρύσσει εδώ και καιρό ότι έχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που συμβεί το αρνητικό σενάριο, χωρίς όμως να έχει αναφέρει ποτέ κάτι χειροπιαστό.

Ρεαλιστικά για να βγει η χρονιά που ολοκληρώθηκε προ μηνός έχει γίνει η προπληρωμή της Cablenet με τον πρόεδρο της εταιρεία να υπεραμύνεται της επιλογής από τη βήμα της συνέλευσης, αναφέροντας ότι έτσι κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Η αναφορά για συζητήσεις με μετόχους προκειμένου να επεξεργαστούν τρόποι κάλυψης της οικονομικής τρύπας είναι περισσότερο θεωρίες και είναι για αυτό που πρακτικά η μόνη επιλογή είναι η πώληση του Τάμαρι.

Είναι για αυτό που κάθε φορά που ο Ιορδανός έχει καλή απόδοση με αγώνες της Εθνικής του υπάρχει ευφορία από πλευράς διοίκησης για ευνόητους λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!