Οι εκτιμήσεις και η άποψη που μετρά

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά το απόλυτο των επιτυχιών στην απαιτητική σειρά αγώνων που άρχισε με την Σαλαμίνα και το ζητούμενο είναι να μεγαλώσει σήμερα το σερί. Η νεοφώτιστη Αναγέννηση δεν πρέπει να αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο και για να γίνει αυτό οι παίκτες του Κρίστιανσεν θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία το τεστ σοβαρότητας και αποτελεσματικότητας.

Οι εκτιμήσεις όλων μας κάνουν λόγο για την αναγκαιότητα αλλαγών στην αρχική εντεκάδα για να πάρουν ανάσες ή να προφυλαχθούν κάποιοι και για να αγωνιστούν περισσότερο άλλοι. Αυτό που μετρά όμως είναι η άποψη του υπεύθυνου που είναι ο προπονητής μας.

Ο Κρίστιανσεν ως σήμερα δεν λειτούργησε με βάση τις εκτιμήσεις των περισσότερων οπότε και σήμερα θα πρέπει να δούμε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα. Με δεδομένες δυο τουλάχιστον αλλαγές αφού οι Μιλάνοφ και Βινίσιους έμειναν εκτός αποστολής το ζητούμενο είναι να δούμε τον συνολικό αριθμό τους.

Η λογική λέει ότι θα αξιολογηθούν ακόμα τρεις και αναλόγως των δεδομένων θα παρθεί τελική απόφαση. Η μια αφορά την επιλογή να μείνει στον πάγκο ο Καρλάο προκειμένου να πάρει μετά από καιρό ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ο Μερκής. Η ανάγκη όμως προκύπτει και από την εκτίμηση ότι ο καλύτερος μας αμυντικός πρέπει να προφυλαχθεί ενόψει των αγώνων με Ανόρθωση και Ολυμπιακό.

H άλλη περίπτωση είναι του Ντε Καμάργκο ο οποίος ανεβάζει στροφές και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ. Αν αυτό είναι αρκετό για να τον δούμε βασικό για πρώτη φορά θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!