Η εκτόξευση και το ερωτηματικό

Όπως διαμορφώνεται η βαθμολογία γίνεται ξεκάθαρο ότι ο βασικός μας αντίπαλος είναι ο Απόλλωνας οπότε ο σημερινός αγώνας με την ομάδα του Κίρζη αποκτά μεγάλη σημασία. Αν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει το σερί νικών θα αυξήσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς κάτι που θα μας δώσει πραγματικό προβάδισμα.

Είναι γεγονός ότι δυσκολευόμαστε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι επίσης γεγονός ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές ενώ αυτοί σκοντάφτουν. Τίποτε από αυτά όμως δεν θα καθορίσει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Το πάθος των ποδοσφαιριστών, το σωστό αγωνιστικό πλάνο και η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στα ντέρμπι θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα.

Οι Πολιάκοφ και Νσούε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οπότε δημιουργείται ένα ερωτηματικό για το ποίον θα επιλέξει ο Δώνης ως παρτενέρ του Μερκή και στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο ενδεχόμενο όπου ο Μοράις θα οπισθοχωρήσει, ο Βούρος θα καλύψει το δεξί άκρο ενώ υπάρχει η επιλογή του να παίξει ο Ελλαδίτης στο κέντρο της άμυνας και να επιστρατευτεί ο Αντωνίου στο δεξί άκρο.

Πρόκειται για καθοριστική απόφαση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο Μοράις δεν αγωνιστεί στη φυσική του θέση αφού ο  Δώνης θα πρέπει να αποφασίσει και ποιος θα καλύψει τη θέση δίπλα από τον Σόουζα.

Η επιστροφή του Εμπεσίλιο στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και θα πρέπει να αποδειχτεί καθοριστική προκειμένου να είμαστε δημιουργικοί και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Ο Εφραίμ είναι τόσο έτοιμος που η συμπερίληψη του στην εντεκάδα φαντάζει επιβεβλημένη από τη στιγμή που ο Σαλάι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον αγώνα με την Αεκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X