Η εμπειρία και ο χρόνος που δεν έχουμε

Είπε αρκετά ο Μπαλταζάρ μετά τον αγώνα στην προσπάθεια του να σκιαγραφήσει τον αγώνα, την ορθότητα των επιλογών του αλλά και τη δύσκολη διαχείριση που πρέπει να γίνει αφού οι νέοι που δεν έχουν εμπειρία χρειάζονται χρόνο, που επίσης δεν υπάρχει.

Οι σχετικές επισημάνσεις…

“Πιστεύω ότι τα σκαμπανεβάσματα σε ένα τέτοιο παιχνίδι με έναν τέτοιο αντίπαλο είναι φυσιολογικά. Έναν αντίπαλο ο οποίος συνήθως αγωνίζεται στους ομίλους του Europa. Με παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί και αυτό φαίνεται από τους αυτοματισμούς που έχουν”

“Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά επαναλαμβάνω απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Είμαστε μια ομάδα με παίκτες που πολλοί από αυτούς δεν έχουν εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και χρειάζονται χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την πρόκριση”.

“Επειδή χάσαμε από τη Σούντουβα δεν γίναμε χειρότερη ομάδα ούτε επειδή κερδίσαμε σήμερα δεν γίναμε καλύτερη”

“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Μια ευκαιρία που αν την είχαμε κάνει γκολ θα μας έδινε αυτοπεποίθηση. Ξέραμε ότι αν είχαμε την παραμικρή έλλειψη στγκεντρωσης θα χάναμε. Το τέρμα που δεχτήκαμε ήταν μεγάλη απογοήτευση αλλά η ομάδα δεν έχασε την θέληση να κερδίσει τον αγώνα. Θυμάμαι ακόμα την ευκαιρία που είχε ο Ντε Βινσέντι στο ένα εναντίον ενός. Αν σκοράραμε θα είχαμε διαφορετική ψυχολογία. Στα πρώτα 5-10 λεπτά δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Μετά όμως αντιδράσαμε, βγάλαμε προσωπικότητα και τα καταφέραμε. Αν και με κάποιες δυσκολίες στην ομάδα μου καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή”

“Πιστεύουμε στην δουλειά μας και στην ποιότητα μας και οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους. Πιστεύουμε επίσης ότι όταν είμαστε σε ένα καλό σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσεις. Το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας είναι οι παίκτες που ενώ δεν έχουν εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια φέρνουν καλά αποτελέσματα. Είναι μόλις το έκτο επίσημο παιχνίδι φέτος και μπορείτε να δείτε την ποιότητα που δείχνουμε. Γνωρίζετε το παρελθόν και μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις σας. Είναι αλήθεια ότι δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να πάρουμε τα μαθήματα μας. Και αν χρειαζόμαστε χρόνο, χρόνο δεν έχουμε”.

“Ο κόσμος μας είναι ένα βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας. Θα είναι το ίδιο σημαντικός και στον αγώνα με την Aστάνα, μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στους ομίλους. Ο κόσμος δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο αλλά είναι λες και μπορεί να σκοράρει το δικό τους τέρμα και η ομάδα το νιώθει”

“Τώρα είναι η ώρα να ξεκουράσουμε και να απολαύσουμε αυτή την πρόκριση. Αύριο είναι η μέρα που θα αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι και μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα με την Αστάνα. Ένας από τους στόχους μας είναι οπωσδήποτε να μη δεχόμαστε τέρματα αλλά σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος πρέπει να σκοράρει και θέλει να εκμεταλλευτεί τα δικά μας λάθη, το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να δεχτείς ένα τέρμα. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που δεχτήκαμε αυτό το τέρμα”

“Αντί να προσπαθούμε να βρίσκουμε τα λάθη αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προστατεύουμε το πρωτάθλημα της Κύπρου και να δίνουμε την εμπιστοσύνη στους παίκτες να παίζουν σε διεθνές επίπεδο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!