Η επιπλέον ώθηση

Η νίκη επί της Σαλαμίνας αξιολογήθηκε ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν ξεχνάμε την επισήμανση του Κρίστιανσεν ότι υπάρχουν τομείς που χρίζουν βελτίωσης. Ο πλέον αρμόδιος έκανε μια παρατήρηση που πέρασε στο ντούκου λόγω της τεσσάρας, η οποία όμως απασχολεί αρκετούς.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει βαθμολογικό κέρδος στον αγώνα με την Αστάνα. Στον αγώνα με την Σαλαμίνα είδαμε και πάλι την ομάδα μας να δυσκολεύεται να αναπτυχθεί σωστά και να βρει τις λύσεις απέναντι στην άμυνα των κουμουνιστών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το γκολ ήρθε στο 27 από μια στατική φάση ενώ προηγουμένως δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση ενώ ούτε και στη συνέχεια μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί πέραν ακόμα μιας στατικής φάσης στην εκπνοή.

Η βελτίωση φαίνεται ότι μπορεί να κωδικοποιηθεί και είναι για αυτό που οι Μπερτόλιο και Εφραίμ συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα το βράδυ της Πέμπτης. Τουλάχιστον η συμμετοχή του Εφραίμ πρέπει να θεωρείται δεδομένη ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Με τον Εφραίμ στην εντεκάδα η ομάδα έχει ποιότητα και επιλογές στον τρόπο ανάπτυξης και σίγουρα την απαιτούμενη σταθερότητα μεταξύ αμυντικής και επιθετικής συμπεριφοράς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!